Hoppa till innehåll
Jerrie AB logotyp

Kommersiell uthyrare till Stena Fastigheter, Göteborg

Ansök nu
Stena Fastigheter Göteborg äger och förvaltar c:a 225 000 kvadratmeter kommersiell yta och c:a 9 000 bostäder i Göteborgsregionen. Några av våra större kommande stadsutvecklingsområden är SKF:s gamla fabriker i Gamlestaden, Humlestaden som är fd Pripps i Högsbo och Masthuggskajen, där staden möter vattnet.

Arbetsuppgifter
Som uthyrare hos oss arbetar du med att skapa och utveckla nära och långsiktiga kundrelationer. Du arbetar med både befintliga kunder under pågående kontrakt och med nyuthyrning. Du bearbetar kunder och marknader med potentiella uthyrningsprojekt och du skaffar dig en förståelse för kundernas affär och söker de bästa lokallösningarna för deras verksamhet och matchar det med attraktiva lösningar i vårt bestånd. Du är delaktig i projekt och arbetar fram koncept- och uthyrningsplaner för att kunna erbjuda produkter som motsvarar kundernas behov, såväl idag som i framtiden.

I dina arbetsuppgifter ingår också att arbeta med omförhandling av befintliga kontrakt, genomföra visningar och upprättar offerter.

Vår satsning ”Destination Tynnered” är ett unikt samarbete mellan Framtiden, Stena Fastigheter och Volvo Cars, tre aktörer som delar ett starkt samhällsengagemang och en lokal koppling till Tynnered. Stena Fastigheters engagemang i ”Destination Tynnered” utgår från bolagets långsiktiga satsningar på att utveckla hållbara och trygga kvarter och bidra till att stärka de städer man är verksam i. Stena Fastigheter äger och förvaltar ett stort antal bostäder i området och satsningen innebär en intensifiering i arbetet med att skapa trygga och trivsamma kvarter. Din uppgift i detta projekt blir att hitta kommersiella aktörer som skulle kunna passa in i vår målbild av området. Vi tror att detta projekt kommer att ta c:a 30 % av din arbetstid.

Stena Fastigheter är en lokal aktör, som känner sina kunder väl. Vi har ett nära samarbete med hyresgästerna och vi följer ofta kunder vid nyetableringar. Vår servicenivå är hög och omtanken stor. Du har löpande kontakt och samarbete med våra befintliga kunder och kan matcha deras behov och önskemål tillsammans med dina kollegor vid till exempel hyresgästanpassningar.

Din bakgrund
Du har ett starkt eget driv och tycker det är roligt göra affärer, att förhandla och att skapa lönsamhet. Tjänsten har en tydligt kreativ sida som kräver god marknadsförståelse, förståelse för kundens verksamhet och idéer kring hur lokalerna genom olika kreativa lösningar kan anpassas till kundens behov. Du har en stark marknadsnärvaro och är väl förtrogen med marknaden och dess kunder. Du söker aktivt upp, bearbetar och bygger relationer med framtida kunder genom ett aktivt nätverkande. Du tycker om att skapa långsiktiga relationer som utvecklar både våra kunder och vår affär.

Vi ser gärna att du har högskoleutbildning eller annan likvärdig utbildning och flera års erfarenhet från fastighetsbranschen och kommersiell uthyrning. Du har erfarenhet av att arbeta självständigt, med försäljning av ”business to business” och kan visa på goda säljresultat. Du har även erfarenhet av med behovsanalyser samt projektuthyrning och du kan upprätta hyresavtal och har kännedom om nödvändiga lagar och avtal.

Vi erbjuder
Som kommersiell uthyrare hos oss har du ett självständigt arbete i ett gott gäng. Du samarbetar både internt och externt och genom att nyttja dina och dina kollegors olika kompetenser når du fram till lyckade affärer. Vi har korta beslutsvägar och en stor dos entreprenörsanda. Du kommer också att vara engagerad i vår relationsförvaltning där vi möjliggör för våra kommersiella kunder att delta i våra aktiviteter så att vi tillsammans gör skillnad.

Ansökan
Låter detta som ett jobb för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Jarlsmark på 0723-05 33 43 eller cecilia.jarlsmark@jerrie.se. Du ansöker med bifogat CV på jerrie.se. Urval sker löpande så ett tips är att söka tjänsten så snart som möjligt, dock senast den 30 maj. Läser du denna annons i din telefon? I så fall kan du ansöka direkt med din LinkedIn-profil utan att bifoga CV och personligt brev.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 maj 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Stena Fastigheter är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag med 26 000 bostäder och 1 250 lokaler i storstadsregionerna. Vi utvecklar städer och förvaltar med omtanke. Hållbarhetsfrågorna står högt på agendan och genom arbetssättet relationsförvaltning sker områdesutvecklingen tillsammans med de boende och andra intressenter för att skapa attraktiva områden där människor trivs och bor kvar länge.

Utomlands äger och förvaltar vi kommersiella fastigheter via Stena Real Estate. Våra två stora marknader är i dagsläget USA och Polen, med ett fastighetsbestånd på ca 120 000 m2 och ett fastighetsvärde på ca 4,7 miljarder.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare