Hoppa till innehåll
Jerrie AB logotyp

Juristassistent till Wistrand Advokatbyrå, Göteborg

Ansök nu
Nu finns möjligheten att bli en del av Wistrand Advokatbyrå som juristassistent. Utöver en innehållsrik och intressant roll så kommer du att arbeta på kanske ett utav Göteborgs finaste kontor i nybyggda Platinan!

Om rollen
I rollen som juristassistent kommer du att få en varierande arbetsdag där du blir en del av ett engagerat team av juristassistenter. Du kommer att i första hand stötta Wistrands processavdelning där ditt främsta fokus är att ge service och support till juristerna. Du kommer att hantera arbetsuppgifter så som upprättande av dokument och presentationer, sammanställning av material, korrekturläsning, kontakt med domstolar och myndigheter, dokumenthantering, transkribering, översättningar och mycket mer. Du arbetar i Officepaketet, främst i Word. Vid behov kommer du avlösa i receptionen och växel.

Din erfarenhet
Vi tror att du lockas av att få komma till en byråmiljö som präglas av professionalism och som värdesätter gemenskap och välmående. För att trivas i rollen har du arbetat i en liknande administrativ roll ett par år tidigare. Du är en van användare av Officepaketet och har en god förmåga att korrekturläsa och skriva formella texter. Vidare har du en utpräglad servicekänsla och är van att jobba i ett stundtals högt tempo. Du skriver och talar svenska och engelska obehindrat. Vi ser gärna att du har en för tjänsten relevant utbildning.

Om dig
Vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper som vi tror präglas av struktur och noggrannhet med ett sinne för detaljer. Du motiveras av att ge service och lägger stor vikt vid att vara noggrann och punktlig. Under mer arbetsintensiva perioder behåller du lugn och fokus. Som person beskriver du dig som positiv, flexibel och serviceorienterad.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett spännande arbete på en byrå som är inkluderande och välkommande. Wistrand har förmåner med fokus på hälsa och välmående. Tjänstens omfattning är på 100% med placering i Wistrands helt nya lokaler med fantastisk utsikt från Platinan i centrala Göteborg. Anställningsformen är tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Så söker du
I den här rekryteringen samarbetar Wistrand med Jerrie. Du söker tjänsten med CV och ett personligt brev via jerrie.se senast den 14/6
Om du är nyfiken på mer information kontakta ansvariga rekryteringskonsult Frida Dire på 0703-00 10 16 eller frida.dire@jerrie.se

Om Wistrand
Wistrand är en av Sveriges största advokatbyråer med över 220 medarbetare på kontoren i Stockholm och Göteborg. Sedan 1915 har vi levererat affärsjuridisk rådgivning av högsta kvalitet till privata och offentliga aktörer i svenskt och internationellt näringsliv. På Wistrand delar vi övertygelsen att lyhördhet och djup kunskap om våra klienters verksamheter och branscher är nyckeln till långa, framgångsrika relationer genom spetskompetens inom samtliga affärsjuridiska områden.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 juni 2023 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Wistrand Advokatbyrå är en av Sveriges ledande affärsjuridiska fullservicebyråer. Vi biträder klienter i allt från större transaktioner och komplexa tvister till löpande rådgivning i deras dagliga verksamhet. Förtroende utgör grunden för vår verksamhet, och i över ett sekel har vår målsättning alltid varit att tillvarata våra klienters intressen på bästa möjliga sätt och därigenom förtjäna och upprätthålla deras förtroende för oss som deras legala rådgivare. Vi gör detta genom att erbjuda ett personligt förhållningssätt, där vi lägger stor vikt vid dedikerade team och hög senior närvaro för varje uppdrag och varje fråga. I kombination med vår expertis och kapacitet som fullservicebyrå, vill vi därigenom skapa förutsättningar för nära och långsiktiga relationer med alla våra klienter. Våra klienter är verksamma inom alla typer av branscher och bland dessa återfinns ledande svenska och internationella företag, kommuner och offentlig verksamhet, banker och konsultföretag, startups och börsbolag. Utifrån våra kontor i Stockholm och Göteborg bistår vi klienter över hela landet och utomlands.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare