Hoppa till innehåll
Jerrie AB logotyp

Innesäljare Företag till Dina Försäkringar, Göteborg / Uddevalla

Ansök nu
Vill du vara en viktig del i ett framgångsrikt säljteam? För att fortsätta ta hand om våra kunder på bästa sätt behöver vi nu förstärka upp vårt team i Uddevalla eller Mölndal med flera innesäljare som har ett brinnande intresse för att tillgodose kundens behov av försäkringar på absolut bästa sätt. För dig som gillar kundkontakt och affärsrådgivning finns nu möjlighet att hänga med på en riktigt spännande tillväxtresa.

Dina Försäkringar Väst är närmare 40 personer som arbetar på sex olika kontor placerade i Mölndal, Alingsås, Uddevalla, Vänersborg, Vara och Hova. Du rapporterar till försäljningschefen Företag och Lantbruk, Mikael Neckman och i den här tjänsten kan du välja att utgå från Mölndal eller Uddevalla.

Erbjudande
Du kommer att få jobba i en härlig miljö med bra kollegor och med en gemensam omtanke om kunder och anställda. Eftersom Dina Försäkringar är ett relativt litet bolag är rollerna generellt sett bredare än hos andra försäkringsbolag och du får stora möjligheter att få ansvar och ta egna initiativ. Det är aldrig långt från tanke till beslut och du kan styra, planera och utveckla ditt arbete. Kundnöjdhet värderas högt och det finns ett stort fokus på en sund arbetsmiljö.

På jobbet.
Du har en viktig roll i både säljteamet och i organisationen. Som innesäljare arbetar du med försäljning/rådgivning och merförsäljning via telefon där du kontaktar befintliga kunder i syfte att förnya en försäkring, vårda kundrelationen och skapa merförsäljning samt tar emot inkommande samtal från våra kunder. Du bidrar till ökade kundinsikter, deltager i planering av säljaktiviteter och kampanjer.

Vem du är
Är du som vi någon som sätter kunden i fokus och gillar att jobba mot mål? Då tycker du säkerligen också om personlig försäljning och är lyhörd och engagerad. Du trivs både med att jobba i ett team, är en bra kollega som får andra att växa och ta initiativ på egen hand. Du är en person som på ett naturligt sätt skapar förtroenden och har lätt för att bygga relationer.

Du bör ha erfarenhet av uppsökande försäljning eller arbete med service till företagskunder där försäljning har ingått. Du är snabblärd, driven och har enkelt för att få kontakt via telefon där du snabbt skapar förtroende. Det är ett plus om du har erfarenhet inom försäkringsbranschen.

Sist med inte minst vill vi att du i alla situationer ska tänka och agera efter bolagets värdegrund; Nytänkande, Nära och Engagerad.

AnsökKänns det här som ditt nästa jobb? Sök med ditt CV och/eller Linkedinprofil så snart som möjligt (tjänsten tillsätts innan semestern) samt besvara några frågor som handlar om dina kunskaper samt en kort beskrivning av dig själv. Har du frågor? Kontakta gärna Helene Hagman, 0708-204704. Helene.hagman@jerrie.se, Linkedin.

Facklig representant för Forena är Anders Andersson. 0300-359 52
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
04 juni 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Dina Försäkringar är en grupp lokalt förankrade, kundägda försäkringsbolag med 250 års historia. Hos oss är beslutsvägarna korta, utvecklingstakten hög och möjligheterna att påverka stora. Vår vision är att ge hela Sverige trygghet i vardagen och mod att investera i en hållbar framtid. Det gör vi genom att förstå kundernas vardag, tänka nytt, vara nära och finnas till för våra kunder när de behöver oss. Och det uppskattas. För andra året i rad har vi branschens nöjdaste kunder i flera kategorier enligt Svenskt Kvalitetsindex och vår Mäklardisk har fått utmärkelser för bland annat bästa service. Vårt engagemang i lokalsamhället är stort och vi stöttar föreningar, kulturevenemang och skadeförebyggande insatser över hela landet.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare