Hoppa till innehåll
Jerrie AB logotyp

Fälttekniker till Aqua Robur, Göteborg

Publiceringsdatum
12 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Visste du att nästan 30% av allt rent vatten försvinner på grund av läckor i systemet? Samtidigt ökar problemen med vattenbrist och översvämningar vilket skapar stora problem för de kommunala VA-näten som finns nergrävda runt om i vårt samhälle. Detta är något som Aqua Robur har en lösning på. Genom IoT-systemet Fenix Hub samlar Aqua Robur in data för att göra analyser och dra viktiga slutsatser om vad som händer i ledningsnäten för att därigenom hitta läckor och förebygga problem. Aqua Robur har vunnit många priser, bland annat år 2020 vann de Europeiska Unionens pris inom Horizon 2020 som bästa lösning för vattennätsövervakning utan behov av extern strömkälla, Zero Power Water Monitoring. Spännande bolag, eller hur?

Om rollen
På Aqua Robur får du möjlighet att arbeta med en unik och hållbar lösning som verkligen gör skillnad, och som bidrar till att fler människor får tillgång till rent vatten. Du är Aqua Roburs ansikte utåt mot kunderna som främst finns inom VA- och fjärrvärmebolag. I rollen som fälttekniker kommer du att hantera kundärenden och ge support både från kontoret och ute i fält. Du arbetar med installation av nya enheter och support ut mot redan installerade produkter. Vidare kommer du att avhjälpa och felsöka problem som uppstår som kan vara både mekaniska och elektrorelaterade. Du gillar att arbeta tvärfunktionellt, då du kommer arbeta nära både kundansvarig säljare, utvecklingsavdelningen såväl som Operations-teamet. Dina synpunkter och din återkoppling från kund är av största vikt då det bidrar till produktutvecklingen. Rollen kräver en god fysik då installationer kan vara fysiskt krävande samt att vissa längre körsträckor kan förekomma.

Du reser uppskattningsvis tre dagar i veckan resterande dagarna är du på kontoret, en mix du trivs med. Tjänsten innebär eget ansvar och du planerar självständigt dina dagar och resor, vilket ger stor frihet men kräver struktur och organisationsförmåga.

Din erfarenhet
Vi ser gärna att du har en teknisk bakgrund, är van att jobba praktiskt med god härledningsförmåga. Du kan vara självlärd inom mekanik/hydraulik/elektronik och har en utpräglad social kompetens som gör att du trivs med att möta kunder. Vi tror att du är van vid installationer i någon form och du har erfarenhet av att felsöka och analysera för att hitta rotorsak och avhjälpa problem. Erfarenhet av mjukvara, elektronik, automation och verkstadsteknik är meriterande. Du kan ha en bakgrund som fälttekniker, elektriker, installatör eller så kommer du kanske från fastighetsbranschen. Har du jobbat i ett ärendehanteringssystem som tex Zendesk är det meriterande.

Om dig
Som person beskriver du dig som serviceinriktad och du trivs med en utåtriktad roll. Du är strukturerad och vet hur du planerar dina dagar på bästa sätt. Vi ser gärna att du är noggrann och lägger stor vikt vid att kundernas installationer ska vara utförda på ett snyggt och proffsigt sätt. Du är skicklig i din kommunikation, då du är länken mellan kund och den interna organisationen. Du får gärna ha ett intresse för miljö och hållbarhetsfrågor.

Vad vi erbjuder dig
Du blir en del av ett scale-up bolag som gör skillnad för miljön. Då vi är ett litet team är din insats av största vikt och du kommer att ha stor möjlighet att påverka både din roll och ditt engagemang. Företaget har en mycket stark ägarbild i form av grundarna, Chalmers Ventures, Almi Invest, Latour Future Solutions, GAEU Ventures och Länsförsäkringar.

Ansökan
Du söker tjänsten med CV och personligt brev via jerrie.se senast den 4 mars. Vi jobbar löpande med urvalet och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Om du är nyfiken på mer information kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Cecilia Jarlsmark på 0723-05 33 43 cecilia.jarlsmark@jerrie.se eller Frida Dire på 0703-00 10 16 frida.dire@jerrie.se Läser du denna annons i din telefon? I så fall kan du ansöka direkt med din LinkedIn-profil utan att bifoga CV och personligt brev.

Slutkandidat kommer att be ombedd att göra ett utdrag ur belastningsregistret.

Varmt välkommen med din ansökan och bli en del av Aqua Roburs fantastiska team!
Jerrie AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 mars 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Aqua Robur Technologies grundades 2015 med en djärv vision: att revolutionera vattenhanteringen med hjälp av innovativ teknik och skapa en smart och hållbar vatteninfrastruktur för framtiden. Det som startade som en gemensam idé mellan två vänner från Chalmers har sedan vuxit och utvecklats till något större. Idag omfattar vår vision en prisbelönt och holistisk övervakningslösning med både hårdvara och mjukvara - och förverkligas av vårt engagerade och drivna Aqua Robur-team i Göteborg. Med kunder både nationellt och internationellt, bidrar våra lösningar till att upptäcka läckage, övervaka nödutsläpp av avloppsvatten och utreda tillskottsvatten, även på platser i ledningsnätet där el och fiber saknas.