Hoppa till innehåll
Jerrie AB logotyp

Ekonomiassistent Leverantörsreskontra till Infralogistics EQ, Göteborg

Ansök nu
I denna roll som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra kommer du att spela en viktig roll i vår ekonomiavdelning och vara ansvarig för att hantera våra leverantörsfakturor och säkerställa att vår leverantörsreskontra är korrekt och uppdaterad. Du kommer ingå du i vårt ekonomiteam som idag består av sju medarbetare och nära samarbete med våra controllers och koncerncontrollers.

Vi är ett nystartat ekonomibolag inom koncernen, likt ett servicecenter, som i dagsläget sköter och stöttar, helt eller delvis, ekonomin för 28 bolag inom koncernen och vår växande affär gör att vi nu förstärker teamet.

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera:
  • Registrera och bokföra leverantörsfakturor i vårt ekonomisystem.
  • Kommunicera med interna avdelningar och leverantörer för att lösa faktureringsfrågor och förklara betalningsvillkor.
  • Utföra avstämningar och analyser av leverantörsreskontran för att säkerställa noggrannhet och identifiera eventuella avvikelser.
  • Assistera i månads- och årsbokslut genom att tillhandahålla relevant information och rapporter.
För att vara framgångsrik i denna roll bör du ha följande kvalifikationer:
  • Erfarenhet av arbete inom ekonomi och leverantörsreskontra.
  • Kunskap om bokföring och redovisning.
  • God förståelse för faktureringsprocessen och betalningsvillkor.
  • Förmåga att arbeta noggrant och ha god uppmärksamhet för detaljer.
  • Stark analytisk förmåga och förmåga att identifiera och lösa problem.
  • Bra kommunikationsfärdigheter och förmåga att samarbeta med andra avdelningar och externa parter.
Vi söker dig som jobbat med leverantörsreskontra några år och känner dig trygg i denna roll. Då vi i dagsläget jobbar med många bolag inom vår koncern ser vi du trivs med många kontaktytor i din vardag. Vi jobbar i systemen Medius (leverantörssystemet) och VismaNet (ekonomisystem) och ser att du har god systemvana från dessa eller andra ekonomisystem, samt att du känner dig trygg i Excel.

Vad vi erbjuder
En stimulerande arbetsmiljö där du kommer att ha möjlighet att utvecklas och växa i din roll. Hos oss får man vara med och påverka och skapa rutiner och bygga stabiliteten för framtiden. En roll där det kommer finnas stora utvecklingsmöjligheten, då avdelningen är under snabb framfart.

Du kommer till ett härligt team som stöttar och hjälper varandra i vardagen hittar på roliga aktiviteter och hos oss hittar du alla åldrar. Du hittar oss i moderna lokaler på Importgatan, Hisings-Backa. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och tillsammans bygga en framgångsrik ekonomiavdelning!

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Infralogistics EQ med Jerrie. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Kvist på 0723 33 88 26, karin.kvist@jerrie.se

Sista ansökningsdag är 2023-09-30 men vi ser gärna att din ansökan kommer in så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Infralogistics EQ AB är ett nystartat serviceföretag inom ILAB som erbjuder kvalificerade tjänster inom bla ekonomi, IT, HR och administration. ILAB är en koncern bestående av flera bolag inom infrastruktur. I dagsläget stöttar och sköter Infralogistics EQ flera av bolagen som ingår in ILAB.

Vi har erfarenhet av att leverera skräddarsydda lösningar som optimerar koncernens verksamhet och frigör resurser för kärnverksamheten. Vårt mål är att vara en pålitlig och flexibel partner för ILAB och bidra till deras framgång. Vi strävar efter att skapa långsiktiga relationer baserade på förtroende, transparens och samarbete.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare