Hoppa till innehåll
Jerrie AB logotyp

Digital Affärsutvecklare till Majblomman, Göteborg

Ansök nu
Vi söker nu en digital affärsutvecklare, med förmågan att initiera, driva och supportera utvecklingen av befintliga och nya digitala processer. Det är en spännande tjänst som erbjuder många omväxlande arbetsuppgifter och en möjlighet att få vara med och aktivt leda och påverka Majblommans digitaliseringsresa som utgör en viktig del i organisationens fortsatta utveckling mot att kunna hjälpa fler barn som lever i fattigdom i Sverige.

Du kommer att rapportera till Majblommans generalsekreterare Åse Henell.

Vad du gör
Det här är en både operativ och strategisk roll. Du ansvarar för och leder den digitala transformationsprocessen och tar löpande fram analyser och business case för befintliga och nya digitala verktyg för att vi ska jobba så smart och effektivt som möjligt. Samtidigt agerar du systemägare och arbetar med att ständigt optimera och förbättra våra befintliga digitala verktygs struktur och innehåll. Vårt arbete kretsar kring Salesforce så det är nödvändigt att du har operativ erfarenhet av att jobba i just Salesforce.

Vem du är
Du har sannolikt många färdigheter och ett stort engagemang i det du tar dig för. Som person ser du den digitala utvecklingen som en möjlighet till att öka vår insamling och reducera våra kostnader. Du brinner för den digitala utvecklingen och har stor kunskap inom området. Du är nyfiken, kreativ och håller dig kontinuerligt informerad om nya digitala tjänster och möjligheter. Du är kommunikativ, serviceinriktad och positiv. Du är självgående men fungerar samtidigt bra i grupp. Du är både praktisk och strategisk med vana av att leverera i tid och samtidigt se till helheten.

Vi söker dig som kan se och utveckla tekniska möjligheter. För att klara av detta behöver du tekniska kunskaper och relevant utbildning. Du har:
  • arbetat flera år med att självständigt och i team drivit digitala utvecklingsprojekt och processer.
  • en utbildning och/eller erfarenhet inom IT och digitala system, särskilt kopplat till digitalisering och systemintegration
  • goda kunskaper i Salesforce
  • erfarenhet av att leda digitala projekt till resultat
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Göteborg. Majblomman jobbar med provanställning i sex månader. Tjänsten är en ny roll hos Majblomman och du kan börja omgående, allra senast 15 januari.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Majblomman med rekryteringsföretaget Jerrie. Vid frågor är du välkommen att maila ansvarig rekryteringskonsult, Jonna Berglöv på jonna.berglov@jerrie.se. Du ansöker med bifogat CV på jerrie.se. Urval sker löpande så ett tips är att söka tjänsten så snart som möjligt, dock senast den 2 oktober.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 okt. 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Majblommans riksförbund är en barnrättsorganisation med 15 anställda som sedan 1907 arbetar med barnfattigdom. Utöver att dela ut ekonomiskt stod till enskilda barn bedriver Majblommans riksförbund även insamling, påverkansarbete och forskning. Organisationen består även av 500 lokalföreningar över hela Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare