Hoppa till innehåll

Change Manager till Armatec & Co, Göteborg

Vill du vara med och forma framtiden?

Är du en nyfiken projektledare som gillar utveckling och innovation? Vill du vara med och påverka en hel bransch? Just nu söker vi en Change Manager som vill ta plats i hjärtat av vårt företag i Göteborg och leda vår ambitiösa tillväxt- och förbättringsresa.

Med verksamhet i hela Norden och en omsättning på över 1,3 miljarder SEK är Armatec en kraft att räkna med inom flödesteknologi. Vi är nio bolag starka och stoltserar med en diversifierad produktportfölj som spänner över flera viktiga industriella segment som bl a entreprenad och energiproduktion. Kulturen hos oss präglas av prestation och nyfikenhet, där vi värdesätter höga ambitioner och ser mångfald som en styrka.

Din nya roll
Som Change Manager på Armatec blir du en nyckelspelare i att driva och implementera förändringsinitiativ som spänner över hela koncernen. Du kommer att ha en central roll i att analysera, planera och genomföra strategiska projekt som skapar mervärde för företaget och våra kunder. Som en del av vårt Program Management Office-team kommer du att vara, inte bara en projektledare, utan också en inspiratör och förändringsledare. Du kommer också att få möjlighet att delta i förvärvsprocesser.

Du erbjuds:
 • En plats i vårt dynamiska PMO-team i Göteborg, alternativt något av våra andra kontor i Sverige eller Norge.
 • En direkt inverkan på företagets strategiska riktning samt möjligheten att påverka och bidra till vår fortsatta expansion och framgång.
 • Stor möjlighet till professionell utveckling i en kultur som uppmuntrar ambitioner och där vi bygger på varandras styrkor.
Vi söker dig som:
 • Har en akademisk bakgrund inom affärsadministration, ekonomi eller motsvarande.
 • Besitter 1-2 års erfarenhet av managementkonsultation och projektledning.
 • Har dokumenterad förmåga att leda projekt och facilitera utvecklingsprocesser och workshops.
 • Är en utpräglad teamspelare som trivs i högt tempo och kan arbeta självständigt och strategiskt.
 • Är prestigelös och gärna tar tag i olika typer av uppgifter.
 • Har en stark analytisk förmåga
 • Har erfarenhet och kunskap inom supply chain och logistik och/eller ERP (meriterande)
 • Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.
Välkommen med din ansökan
Skicka in din ansökan bestående av ett CV och ett personligt brev där du beskriver hur du kan bidra till Armatecs framtida framgångar. Vi ser fram emot att höra från dig och utforska hur din vision kan sammanflätas med Armatecs ambitiösa mål.

Har du frågor? Kontakta Helene Hagman, 0708-204704 helene.hagman@jerrie.se, Linkedin.

Välkommen med din ansökan, annonsen är aktiv tills tjänsten är tillsatt.
Jerrie AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
10 dec. 2023 (8 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Armatec AB utvecklar kundanpassade koncept inom flödesteknik för vatten, värme, kyla och process. Alla våra tekniska lösningar utgår från kundernas specifika problem och möjligheter. Målet är att förenkla kundernas vardag genom att leverera färdiga system, funktionslösningar eller produkter. Vi erbjuder ett antal olika koncept för bland annat värmeväxling, pump- och mätteknik, avstängning och automation, styr och reglerteknik samt energieffektivisering. Armatec är ledande i branschen tack vare våra medarbetares breda och djupa tekniska kunskap. Vi samarbetar brett med de flesta områden inom industri, entreprenad och kyla. Målet är att leverera flexibla lösningar för specifika kundbehov. Armatec är en nordisk koncern med kontor i Sverige, Danmark, Norge och Finland.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Göteborgs stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Göteborgs stad
Organisation & ledning
Företagslogga