Innesäljare

Innesäljare


Teknisk innesäljare / supporttekniker
Göteborg

Vill du vara med och skapa möjligheter till en mer energieffektiv framtid? Då har vi tjänsten för dig!

Vi är inne i ett expansivt skede där våra satsningar på långsiktiga och utvecklande samarbeten med våra kunder är prioritet. Därför behöver vi nu utöka vårt team med en innesäljare / supporttekniker. Brinner du för att hjälpa andra och har ett starkt säljdriv så är du en av oss.

Vi erbjuder
I rollen som innesäljare/supporttekniker erbjuder vi dig en dynamisk och utvecklande arbetsmiljö med ett brett spann av arbetsuppgifter. Du kommer ingå i vårt support- och leveransteam där alla arbetar mot att möta våra kunders behov och ge den bästa kundupplevelsen. 

På JEFF arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. För oss är det också viktigt att du får möjligheten att utvecklas och växa i din roll. Vi bryr oss om våra kollegor och gillar att fira våra framgångar.

Ansvarsområden
Dina ansvarsområden hos oss kommer innebära att erbjuda teknisk support, vara rådgivande och introducera kunderna till våra tilläggslösningar. Förutom inkommande kundkontakter via telefon och mail/ärenden arbetar du proaktivt med att bearbeta våra befintliga kunder. Som innesäljare ser vi att du möter våra försäljningsmål och säkerställer den bästa möjliga kundupplevelsen. Du kommer också att vara ett viktigt bollplank och stödjande resurs till våra säljare.

Om dig
Du är en noggrann, analytisk och lösningsfokuserad person som älskar att bygga långsiktiga relationer och hjälpa kunder. Du är positiv och har ett eget driv samtidigt som du gillar ett nära samarbete med dina kollegor. Vi ser även att du är strukturerad och kan prioritera dina egna arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. För att du ska trivas hos oss är det viktigt med ett tydligt kundfokus, att vilja utvecklas och fokusera på framgång. Du har ett tekniskt intresse och några års erfarenhet av försäljning och/eller kundsupport, gärna inom B2B.

Din bakgrund

  • Tidigare erfarenhet från kundsupport och/eller försäljning
  • Teknisk erfarenhet eller utbildning
  • Kan obehindrat tala och skriva på svenska och engelska
  • Erfarenhet av CRM-system
  • Meriterande med erfarenhet inom el, styr- och/eller värmepumpsystem

Vad har Kristofer Åström, kundsupport & innesälj att säga om hur det är att jobba på JEFF? 

"På JEFF är det god och hjälpsam stämning. Lättsamt med mycket skratt och lite prestige. Det bästa i min roll är att jag har mycket frihet under ansvar och man värdesätter att jobbet skall gå ihop med privatlivet. En typisk dag för mig handlar mycket om inkommande samtal och ärenden från kunder som behöver hjälp med något problem. Vissa dagar är jag ute hos kunder och hjälper dom på plats med tillexempel programmering av styrsystem eller utbildningar."

Kontakt och ansökan
För frågor om rekryteringsprocessen ring Josefine Petersson på Intenso Teknikrekrytering AB, tel. 0702 501 429, för frågor om tjänsten kontakta VD, Jon Ellmark på tel. 031-88 79 91. 

Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
JEFF Electronics är ett stabilt techföretag som utvecklar lösningar för energi och klimatstyrning. Vi har inom bolaget hela värdekedjan från produktutveckling och tjänstepaketering till löpande drift och tillverkning av kunders produkter. På flera affärsområden är vi idag marknadsledande och ser nöjda kunder och medarbetare som nyckeln till framgång. Hos oss är beslutsvägarna korta och vi brinner för att hitta lösningar inom framtidens lösningar för en mer hållbar vardag."Vi levererar värme och trygghet med hjärna och hjärta"

Läs mer på: www.jeff.se

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Innesäljare, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.intenso.se/sv
Sista ansökningsdag 15 apr 2023 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.