Hoppa till innehåll
Jari Safe logotyp

Säljare / Innesäljare

Publiceringsdatum
27 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Innesäljare / Säljare till Göteborg

Vi på Jari Safe jobbar för att skapa säkra miljöer med tekniska skydd mot skadegörelse, inbrott och brand. Hos oss får du chansen att arbeta mot flera av Sveriges ledande företag.

Ditt arbete innebär mer än att bara sälja - det är att skapa trygghet för våra kunder. Så, är du den lyhörda och strukturerade säljaren vi söker?

Om tjänsten
Som säljare hos oss är du en nyckelperson och du kommer att erbjuda skräddarsydda lösningar inom säkerhet för våra kunders behov. En viktig del av arbetet innebär att hantera inkomna förfrågningar.

Du har en central roll i att aktivt hitta nya affärer och bygga förtroende som stärker vår kundbas. Samtidigt ingår du i ett team på fyra personer där vi löser utmaningar och växer tillsammans. Du kommer att utgå från vårt kontor i Gamlestaden där vi totalt är ca. 30 personer från systerbolaget SE360 och koncernmodern Dagus.Vad har Viktor Holmberg, säljare, att säga om hur det är att jobba på Jari Safe?

"På Jari Safe jobbar vi som ett lag, hela vägen. Att vi jobbar tillsammans bidrar till en stimulerande och rolig arbetsmiljö!"Vad säger Terje Mortensen, koncernchef?

"Vi vet att ständig förbättring är nyckeln till framgång, och våra medarbetare är hjärtat i den processen. På jobbet har vi inte bara kul, vi är personliga och visar vår expertis varje dag. Kundens säkerhetsbehov är vårt fokus, och vi strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet i varje affär."

Dina arbetsuppgifter

  • Sälja kundanpassade säkerhetslösningar
  • Personlig kundkontakt främst via telefon, mail samt till viss del fysiska kundbesök
  • Aktivt identifiera och utveckla nya affärsmöjligheter
  • Underhålla och stärka befintliga kundrelationer
  • Delta i utvecklingen av våra affärsområden, inklusive service och eftermarknad

Din profil
För att trivas och lyckas som säljare hos oss tror vi att du är/har:

  • Insiktsfull och problemlösare - du har en förmåga att sätta dig in i kundens situation och hitta riktigt bra lösningar
  • Initiativrik och strukturerad - du tar ansvar för ditt arbete och är mån om att utvecklas och lyckas i ditt område
  • Utmärkt kommunikationsförmåga - du är skicklig på att förmedla ditt budskap i tal och skrift
  • Positiv och med känsla för service - du har en naturlig förmåga att skapa och underhålla starka kundrelationer

Vi ser det som ett plus om du har erfarenhet av en liknande tjänst, eller vana av att arbeta i eller mot byggbranschen.

Vi erbjuder
Jari Safe har alltid kunden i fokus då vi vill skapa positiva och långsiktiga kundrelationer. Vi är ett litet företag med en familjär känsla som ger dig möjlighet att forma och utveckla dig själv och samtidigt bidra till Jari Safes utveckling.

Välkommen med din ansökan!
Vid frågor om tjänsten kontaktar du Terje Mortensen, terje@jarisafe.se, 072-1775875.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post på grund av GDPR. Ansök via ansökningsknappen.Om oss på Jari Safe AB
Vi har jobbat sedan 1986 med vår största drivkraft - att göra samhället säkrare med produkter för skydd mot brand, inbrott och skadegörelse. Som ett av Sveriges ledande företag i branschen står vi för kvalitet och långsiktighet i allt från uppmätning och installation, till förmånliga serviceavtal. Vi tillverkar kundanpassade produkter på vår fabrik i Tibro och har även ett säljkontor i Göteborg.

Jari Safe ingår i DAGUS AB, en privatägd koncern som verkar inom flera olika branscher. Koncernen har närmare 100 anställda och omsätter 250-300 miljoner årligen.

Jari Safe logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 jan. 2024 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. https://register.masterhelp.se/candidate/signup
https://www.intenso.se/sv

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Göteborgs stad
Ekonomi
Företagslogga
Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga
Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga
Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga