Hoppa till innehåll
J BIL logotyp

Säljare

Publiceringsdatum
13 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker säljare till vår anläggning i Frölunda
Som säljare hos oss blir ditt främsta ansvar att bearbeta både nya och befintliga kundkontakter för försäljning av nya och begagnade bilar. Du jobbar med hela försäljningsprocessen - allt från första kundkontakt till inbytesprocess, avtalsskrivning, leverans och uppföljning.

Våra mest framgångsrika säljare har en stark drivkraft att hjälpa våra kunder till ett bättre (bil)liv. Utöver det är våra mest framgångsrika säljare teamspelare som skapar arbetsglädje och har ett högt fokus på resultat och affärsmässighet.

Om dig
Vi söker dig som på ett naturligt sätt har sinne för att skapa goda relationer och resultat utöver det vanliga. Du bygger och bevarar relationer med kunder och kollegor för att nå våra mål. Du är en teamspelare som drivs av att bygga och vårda kundrelationer och ge våra kunder en förstklassig upplevelse. Det är självklart för dig att erbjuda hög tillgänglighet för våra kunder. Idag skapas mer än hälften av alla affärer via telefon eller digitala kanaler och du är bekväm med dagens teknik och öppen för framtidens teknik och nya arbetssätt.

Du är bra på problemlösning som skapar mervärde och du planerar din tid för att säkerställa din affärsmässighet. Du har lätt för att skapa arbetsglädje, tar ansvar för framgångsrika resultat och du är engagerad genom din nyfikenhet och vilja till att utmana dig själv.

Egenskaper som vi värdesätter är personlig drivkraft, entusiasm och en god människokännedom. I den här rekryteringen söker vi efter en etablerad säljare och det är mycket meriterande om du har några års erfarenhet från bilförsäljning eller annan försäljning med mer komplex finansiering.

Det är viktigt för oss att du är driven i rollen som säljare samt att du vill utvecklas tillsammans med oss samtidigt som du har en stark känsla för service och kunder. Vi lägger stor vikt på personlighet och att du förstår våra kärnvärden och är beredd att jobba enligt dem till 100%.

Du har god datorvana och mycket god kunskap i svenska i tal och skrift. B-körkort fordras.

Varaktighet: Tillsvidareanställning

Tillträde: Omgående / Enl överenskommelse.

Arbetstid: Heltid, 6 månaders provanställning.

Ansökan
Ansök senast 31 oktober 2023. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Säljchef Johan Mannbro på telefon 073-274 42 09 eller via johan.mannbro@jbil.se. Ansökningar behandlas löpande, så det är bra om du hör av dig så fort som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
J BIL logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 dec. 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är auktoriserad återförsäljare och verkstad för varumärkena Peugeot, Opel, Citroën, Mitsubishi och Hyundai. Vi säljer och utför service/reparationer på både nya och begagnade person- och transportbilar.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Sollentuna
Försäljning
Företagslogga
Täby
Fordon
Företagslogga

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga