IT-tekniker

IT-tekniker

IT-tekniker / projektledare 
Göteborg

Om tjänsten 
Vi är ett av branschens starkast växande bolag och vi söker nu dig som IT-tekniker. Med mycket goda projektledaregenskaper och ett stort engagemang kommer du ansvara för att skapa de rätta förutsättningarna för en utvecklande och god IT-miljö, som lever upp till de höga krav som ställs. 

Som IT-tekniker och projektledare för IT är du operativt involverad i organisationen. Du utvecklar, underhåller och driver IT-utvecklingen vilket involverar ett helhetsansvar för IT-drift, telefoni, rutiner och processer, kravställning och uppföljning mot leverantör, it säkerhet och användarstöd. Du överser företagets it-inköp, hård- och mjukvara, licenser samt säkerställer att dessa hålls inom budget. Då detta är en helt ny roll som skall tillsättas utgör du själv företagets IT-avdelning. Du arbetar tillsammans med flera olika funktioner och daglig kontakt med såväl interna som externa kontakter och resurser så som tex systemutvecklare hör till vardagen. Du jobbar aktivt med att vägleda företaget strategiskt från ett IT-perspektiv genom att utföra förstudier utifrån uppmärksammade behov i nutid och framtid.

Tjänsten utgår från vårt huvudkontor i Torslanda i Göteborg och rapporterar till VD.

Vad har Daniel Sundqvist, VD att säga om hur det är att jobba på Sundqvist? 

"Sundqvist står inför framtida utmaningar inom vår digitala utveckling. Bolaget har vuxit och behoven förändrats radikalt de senaste åren. Nya marknader och dotterbolag i Norge och Danmark ställer nya krav på våra digitala verktyg. Som medarbetare hos oss får du ett stort ansvar att föra vår digitala resa in i framtiden och möjligheter att påverka dess riktning och målsättning utefter verksamhetens behov. 

Vi har en inkluderande företagskultur och ett hjälpsamt, kunnigt och engagerat team som kommer att arbeta tillsammans för att utvecklas och nå nya mål."

Vi söker
Du har generalistens breda blick och bidrar genom ett positivt och engagerat sätt till att hantera oförutsägbara situationer och skapa de bästa förutsättningarna för prestation. Från kravställning och testningar till implementering och slutförande.

  • Tidigare har en god projektledningsförmåga, du är proaktiv, skapar struktur och planerar klokt. 
  • Är strategisk och ansvarsfull och ser och förstår att vikten och prioriteringen mellan vad som är viktigt och vad som är önskvärt varierar från projekt till projekt
  • Har en bred teknisk bakgrund och mycket goda kunskaper av systemadministration inom Microsofts produkter, Office 365 är ett krav, kompetens inom hård- och mjukvara är meriterande men inget krav
  • Du har generalistens breda blick och bidrar genom att positivt och engagerat sätt till att hantera oförutsägbara situationer och skapa de bästa förutsättningarna för prestation. Från kravställning och testningar till implementering och slutförande
  • Har du tidigare erfarenhet av att ha arbetat med Microsoft Dynamics NAV är detta meriterande men inget krav
  • Relevant utbildning alternativt motsvarande erfarenhet från arbetslivet

Du behöver inte själv sitta på all kunskap, IT är ett brett och komplext område, men i egenskap av systemägare ansvarar du för miljön och vet när externa tjänster skall anlitas och vilka. Kanske inbegrep din tidigare roll IT-drift och systemägarskap eller så satt du på en projektledarroll inom IT-utveckling vilket skapat en god förståelse hos dig inom IT-området. 

En av Sundqvist framgångsfaktorer är vår förmåga att samarbeta med varandra och tvärfunktionellt. Därför är det av vikt att du ser och förstår de synergieffekter som goda samarbeten skapar, både socialt och monetärt.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en roll med ett viktigt uppdrag i ett växande företag med utveckling, medarbetare och samarbete i fokus. Vi erbjuder friskvårdsbidrag, tjänstepension samt sjukvårdsförsäkring mm. Då rollen är helt ny hos oss ges du stora möjligheter till delaktighet och att här få utveckla och forma rollen utifrån organisationens behov och dina kvalificerade kunskaper inom IT. Vi värnar om, och investerar i, vår företagskultur som skapar engagerade medarbetare. Du utlovas en stark gemenskap och en familjär stämning. 

Ansökan
Låter detta som din nästa utmaning? Varmt välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev snarast då vi gör löpande urval. Vid eventuella frågor är du välkommen att ringa Emma Augustsson på 031-922992. Start enligt överenskommelse. 

Om företaget
Sundqvist är en generalagent som idag förser den nordiska marknaden med köksredskap inom premiumsegmentet. Återförsäljare för våra varumärken finns inom detaljhandeln och genom restauranggrossister. Sundqvists historia började redan 1963 och under åren har vi utvecklats till en självklar samarbetspartner när det kommer till köksredskap. Högsta kvalitet och starkt engagemang har alltid varit och är fortfarande centrala begrepp i verksamheten. Idag är vi 55 anställda och omsätter drygt 250 mkr. Vår vision är att sprida matlagningsglädje och till vår hjälp har vi 9 premiumvarumärken i vår portfölj: Global, Scanpan, Riedel, Yaxell mfl.

Läs mer om oss på www.sundqvist.se

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Systemadministration, Systemanalytiker
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.intenso.se/sv
Sista ansökningsdag 16 feb 2023 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.