Hoppa till innehåll
Ansök nu
Är du erfaren mekaniker med el kompetenser? Vill du arbeta med IVECOs modellprogram av Daily, S-WAY, X.WAY och Eurocargo på diesel, gas, el och vätgas? Trivs du med att leverera kvalitet och värderar högt ett gott samarbete med dina kollegor? Då kanske vi har en möjlighet för dig!

Om tjänsten:
Som tekniker på IVECO är arbetsuppgifterna mångsidiga då du kommer att arbeta med alla våra produkter. Du hjälper till att leverera en hög standard, och ligger alltid steget före för att hjälpa kunden på bästa möjliga sätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet från branschen och förväntar oss att du arbetar professionellt och dedikerat.

Tillsammans med dina duktiga kollegor i verkstaden kommer du att ansvara för att självständigt lösa arbetsuppgifter som:
 • Felsökning
 • Service och besiktning
 • Reparation och förberedelse
Dina kvalifikationer:
 • Du har erfarenhet som mekaniker eller tekniker
 • Du trivs med att leverera kvalitet och värderar högt ett gott samarbete med dina kollegor
 • Har du erfarenhet av el diagnostik eller el mätningar är det meriterande
 • Om du ett körkort med utökat behörighet är det meriterande
Vi erbjuder:
 • En spännande tjänst där du får arbeta med ett välkänt varumärke i branschen
 • Högkvalitativa produkter
 • En bra social arbetsmiljö med en informell och direkt ton
 • Kompetenta, engagerade och duktiga kollegor som hjälper dig att växa med arbetsuppgifterna
 • Utmaningar och möjligheter till fortbildning
Din ansökan
Känns det intressant? Ansökningar till tjänsten hanteras löpande, tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag.

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Anel Mujic (Servicechef Göteborg) på telefon: +46 3157 8309

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 juli 2023 (54 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

IVECO är ett varumärke som tillhör Iveco Group N.V. (MI:IVG). IVECO designar, tillverkar och marknadsför ett brett spektrum av lätta, medeltunga och tunga yrkesfordon, entreprenadfordon samt fordon för specialuppdrag som bland annat terränguppgifter.

Varumärkets breda produktsortiment omfattar IVECO Daily som finns från 3,5 till 7,2 ton i olika varianter, IVECO Eurocargo, som finns från 6 till 19 ton, och i det tunga segmentet över 16 ton finns IVECO WAY-serien med IVECO S-WAY för vägtransport, IVECO T-WAY för terrängtransport och IVECO X-WAY för lätta terränguppgifter. Dessutom bygger IVECO bussar för stads- och linjetrafik, samt specialfordon för brandbekämpning, terränguppgifter, militär och civilförsvar.

IVECO har närmare 21 000 medarbetare globalt. Företaget har produktionsanläggningar i sju olika länder i Europa, Asien, Afrika, Oceanien och Latinamerika där man tillverkar fordon med den senaste avancerade teknologin. Med 4 200 försäljningskontor och serviceverkstäder i mer än 160 länder garanteras teknisk support överallt i världen där ett IVECO-fordon är i arbete. Mer information om IVECO finns på

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare