Hoppa till innehåll
Ansök nu
Är du erfaren mekaniker som ligger alltid steget före? Trivs du med att leverera kvalitet och värderar högt ett gott samarbete med dina kollegor? Då kanske vi har en möjlighet för dig!

Om tjänsten:

Som arbetande förman på Iveco är arbetsuppgifterna mångsidiga då du kommer både arbeta i verkstan (ungefär 60%) men också vara servicechefens högre hand. Detta är därför tvådelad tjänst där du hjälper till att leverera en hög standard, och samtidigt ligger alltid steget före för att hjälpa kunden på bästa möjliga sätt.

Tillsammans med dina duktiga kollegor i verkstaden kommer du att ansvara för att både du själv och andra löser arbetsuppgifter i verkstan som:
 • Felsökning
 • Service och besiktning
 • Reparation och förberedelse
Andra inkluderade uppgifter kan vara bland annat att:
 • Vara behjälplig för koordinering på verkstaden
 • Vakande öga över mekanikerna / och deras språkrör
 • Hantera kunder vid behov
 • Se till att datoruppdatering gjorts på datorer
 • Vara Back-upp på olika system / hjälpa mekanikerna med support
 • Kunna backa upp kundmottagningen om det skulle knipa vid sjukdom
 • Vara ansvarig för koordinering på verkstan
Dina kvalifikationer:
 • Du är utbildad mekaniker
 • Du har bra datorvana och vill lära dig mer
 • Du är bra på att kommunicera på olika nivå både i tal och skrift
Vi erbjuder:

Vi erbjuder en spännande tjänst där du får arbeta med ett välkänt varumärke i branschen och högkvalitativa produkter. Vi har en bra social arbetsmiljö med en informell och direkt ton och kompetenta, engagerade och duktiga kollegor som hjälper dig att växa med arbetsuppgifterna. Hos oss finns både utmaningar och möjligheter till fortbildning.

Din ansökan

Känns det intressant? Ansökningar till tjänsten hanteras löpande, tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag.

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Heidrun Thorsteinsdottir, rekryterare på telefon: +45 22 34 66 57

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Kontaktperson
Anel Mujic
Telefon
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 juli 2023 (53 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

IVECO är ett varumärke som tillhör Iveco Group N.V. (MI:IVG). IVECO designar, tillverkar och marknadsför ett brett spektrum av lätta, medeltunga och tunga yrkesfordon, entreprenadfordon samt fordon för specialuppdrag som bland annat terränguppgifter.

Varumärkets breda produktsortiment omfattar IVECO Daily som finns från 3,5 till 7,2 ton i olika varianter, IVECO Eurocargo, som finns från 6 till 19 ton, och i det tunga segmentet över 16 ton finns IVECO WAY-serien med IVECO S-WAY för vägtransport, IVECO T-WAY för terrängtransport och IVECO X-WAY för lätta terränguppgifter. Dessutom bygger IVECO bussar för stads- och linjetrafik, samt specialfordon för brandbekämpning, terränguppgifter, militär och civilförsvar.

IVECO har närmare 21 000 medarbetare globalt. Företaget har produktionsanläggningar i sju olika länder i Europa, Asien, Afrika, Oceanien och Latinamerika där man tillverkar fordon med den senaste avancerade teknologin. Med 4 200 försäljningskontor och serviceverkstäder i mer än 160 länder garanteras teknisk support överallt i världen där ett IVECO-fordon är i arbete. Mer information om IVECO finns på

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare