Hoppa till innehåll
Iveco Sweden AB logotyp

Mekaniker Transportbilar

Ansök nu
Är du erfaren mekaniker som trivs med att leverera kvalitet och värderar högt ett gott samarbete med dina kollegor? Då kanske vi har en möjlighet för dig!

Om tjänsten:
Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att arbeta med service, reparationer och felsökningar på våra Iveco transportbilar och lastbilar. Vi förväntar oss att du levererar en hög standard, och att du förstår vikten av att sätta kunden och service i första rummet. Vi ser gärna att du har erfarenhet från branschen och förväntar oss att du arbetar professionellt och dedikerat.


Dina kvalifikationer:
  • Du har erfarenhet som mekaniker eller fordonstekniker
  • Du trivs med att leverera kvalitet och värderar högt ett gott samarbete med dina kollegor
  • Manuellt B-körkort är ett krav, C-körkort är meriterande

Vi erbjuder:
  • En bra social arbetsmiljö med en informell och direkt ton
  • Kompetenta, engagerade och duktiga kollegor
  • Möjligheter till fortbildning

Din ansökan

Känns det intressant? Ansökningar till tjänsten hanteras löpande, tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag. Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Anel Mujic (Servicechef Göteborg) på telefon: +46 3157 8309

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 okt. 2023 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

IVECO är ett varumärke som tillhör Iveco Group N.V. (MI:IVG). IVECO designar, tillverkar och marknadsför ett brett spektrum av lätta, medeltunga och tunga yrkesfordon, entreprenadfordon samt fordon för specialuppdrag som bland annat terränguppgifter.

Varumärkets breda produktsortiment omfattar IVECO Daily som finns från 3,5 till 7,2 ton i olika varianter, IVECO Eurocargo, som finns från 6 till 19 ton, och i det tunga segmentet över 16 ton finns IVECO WAY-serien med IVECO S-WAY för vägtransport, IVECO T-WAY för terrängtransport och IVECO X-WAY för lätta terränguppgifter. Dessutom bygger IVECO bussar för stads- och linjetrafik, samt specialfordon för brandbekämpning, terränguppgifter, militär och civilförsvar.

IVECO har närmare 21 000 medarbetare globalt. Företaget har produktionsanläggningar i sju olika länder i Europa, Asien, Afrika, Oceanien och Latinamerika där man tillverkar fordon med den senaste avancerade teknologin. Med 4 200 försäljningskontor och serviceverkstäder i mer än 160 länder garanteras teknisk support överallt i världen där ett IVECO-fordon är i arbete.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare