Hoppa till innehåll
Ansök nu

Underhållskoordinator Mekanik
Göteborg 

I rollen som underhållskoordinator kommer du att vara en del i vårt underhållsteam. Ditt mål är att säkerställa ett säkert, effektivt och tillförlitligt underhåll inom mekanikområdet.

Vi erbjuder
Vi kan erbjuda dig som underhållskoordinator en stimulerande vardag i en snabbfotad organisation där du får ett stort förtroende samt har stor möjlighet att påverka och driva igenom frågor inom ditt område. Hos oss får du mycket frihet under ansvar och blir en del av en unik gemenskap. Vi är en värdestyrd organisation som lever efter våra värdeord tillit, ägarskap, stolthet, laganda och riskmedvetenhet. För oss kommer alltid laget först och vi hjälper varandra till framgång.

Arbetsuppgifter
Som underhållskoordinator kommer du att koordinera och utföra underhållsaktiviteter, både förebyggande och avhjälpande inom mekanikområdet. Tillsammans med dina kollegor inom underhåll, teknik och drift är du med och både leder och utför underhållsaktiviteter inom ditt område. Denna roll inkluderar även en del administration.

Exempel på arbetsuppgifter i rollen:

 • Bevaka, felsöka och koordinera underhållsjobb
 • Leda entreprenörer och samordna interna resurser
 • Montageledning / arbetsledning av entreprenörsarbete
 • Utföra diverse underhållsuppgifter och inspektioner
 • Kontrollera, starta upp och avsyna arbetsplatser utifrån säkerhetsperspektiv
 • Delta i och leda riskanalyser
 • Medverka vid testkörningar och motionskörningar
 • Aktivt arbeta med förbättringar i underhållsrutiner och processer

Vad säger Niklas Sandrén, underhållschef om att jobba på Inter Terminals?

"Jag har arbetat på Inter Terminals sedan 20 år tillbaka. Jag började som operatör och är idag underhållschef. Jobbet som underhållschef är roligt, utmanade och stimulerande. Möjligheten att få vara med och påverka finns, och vill man så åker man med på det tåget med nya utmaningar och nya tekniska lösningar för att få nöjda kunder, både interna och externa. 

Vi är ett väldigt roligt gäng och en grupp som är kända för vår gemenskap. Det är högt tempo med mycket skratt."

Din profil
Till rollen som underhållskoordinator söker vi dig som har ett par års erfarenhet av industriteknik och montageledning. Du trivs med ansvar samt att arbeta strukturerat och effektivt. Vi tror att du har erfarenhet av att utföra och leda underhållsarbete och trivs med att kombinera individuellt arbete med lagarbete. Du är nyfiken, initiativrik och drivs av att skapa resultat ihop med kollegor.

Har du dessutom erfarenhet inom något av följande områden, tror vi att du har rätt förutsättningar att axla rollen;

 • Industriteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet
 • Erfarenhet av underhållsarbete inom mekanik från processindustri eller depåverksamhet
 • Montageledning / arbetsledning av entreprenörsarbete
 • Erfarenhet av underhållsystem, tex. Maintmaster
 • Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
 • God datakunskap
 • B-körkort  

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Malou Magnusson, 0707-588745, och Maria Ahlén, 0708-490288, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Your browser does not support the video tag.

Om företaget
Inter Terminals Sweden är ett helägt dotterföretag till Inter Pipeline Limited. Gruppen opererar en diversifierad portfölj av energiinfrastruktur i Kanada, Danmark och Sverige. Inter Terminals, erbjuder kunder en kombinerad tanklagringskapacitet av mer än 4,25 miljoner kubikmeter till lagring av flytande kemikalier och oljeprodukter. Helägda terminaler tillhandahålls ett brett utbud av tanklagringstjänster finns Inter Terminals Swedens terminaler i Gävle, Södertälje, Göteborg och Malmö. 

Läs mer om oss på www.interterminals.com

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 juli 2023 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare