Hoppa till innehåll
Intensogruppen logotyp

Annonsansvarig

Publiceringsdatum
21 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Annonsansvarig till Göteborg

Älskar du att arbeta med text och trivs i en central roll med många kontaktytor? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Intensogruppen är rekryteringskoncernen som består av Säljpoolen, Intenso Teknikrekrytering, Intenso Interim Management och Masterhelp Jobb. Vi tillhör landets ledande rekryteringsbolag inom våra nischer och genomför ca 700 rekryteringar årligen. Vi har kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Jönköping, och som annonsansvarig kommer du sitta på huvudkontoret i Göteborg.

Du tar över rollen från Maria som nu går vidare mot nya utmaningar.

“Jag började som annonsansvarig i januari 2019 och har trivts otroligt bra. Det är en omväxlande roll som ger utrymme för kreativitet och skapande i olika former. Här på marknadsavdelningen har vi fått ett stort ansvar, vilket skapar stora möjligheter för att växa och utvecklas.

Den största anledningen till att jag stannat så pass länge på företaget är mina fantastiska kollegor runt om i Sverige. De har verkligen förgyllt min tid i bolaget och jag kan garantera att du som tar över i alla fall inte kommer ha tråkigt!

För att lyckas som annonsansvarig behöver du, förutom att vara en fena på text, kunna arbeta strukturerat och hantera flera uppgifter parallellt. Du kommer dagligen arbeta i flera olika program, så det är viktigt att du har lätt för att sätta dig in i nya system. Det är även en stor fördel om du gillar att arbeta med och analysera statistik. “

Vi erbjuder
Vårt fräscha huvudkontor ligger på strandkanten vid Klippan i Göteborg, med direkt närhet till restauranger, naturområden och havet. Vi är en flexibel arbetsgivare som välkomnar nya tankar och idéer med öppna armar, där effektivisering och digitalisering står i fokus. Självklart får du pensionsavsättningar, sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag samt goda utvecklingsmöjligheter.

Vi är ett glatt gäng som gillar att umgås. Vi samlar hela koncernen ett par gånger per år för roliga aktiviteter ihop, och har även spontana AW:s och olika aktiviteter på respektive kontor.

Om tjänsten
Som annonsansvarig blir din huvudsakliga arbetsuppgift att skapa målgruppsanpassade platsannonser. Du utgår från färdiga annonsutkast som du korrekturläser, SEO-anpassar, layoutar och publicerar för våra olika affärsområden. Platsannonserna skapas i och publiceras genom vårt egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp. I rollen ingår också att bygga enklare karriärsidor.

I rollen som annonsansvarig blir du spindeln i nätet och har daglig kontakt med kollegor på alla våra kontor. Du agerar kontaktperson mot våra annonspartners och har regelbundna avstämningar för att dela statistik och nya insikter kring platsannonsering.

I rollen ingår även support i vårt egenutvecklade rekryteringsverktyg Masterhelp, samt att vara delaktig i framtagande av marknadsmaterial, hantering av koncernens sociala medier och uppdateringar på våra webbsidor.

Du tillhör marknadsavdelningen ihop med vår sälj- och marknadskoordinator Alexandra.

"Jag började på Intensogruppen i januari 2021, mitt under pandemin. Att skapa en god teamkänsla och gemenskap digitalt är inte alltid enkelt, men på Intensogruppen fick jag snabbt en naturlig plats i gänget, något som jag tror är svårt om man saknar sammanhållning i ett arbetsteam.

Mina förhoppningar på min nya kollega är att få in en härlig och social person med ett öga för design. Då tror jag vi skulle kunna både ha roligt ihop och komplettera varandra bra i arbetet."

Din profil
Vi söker dig som kan navigera mellan flera parallella arbetsuppgifter, har god förmåga att prioritera och är kreativ när det kommer till text och bild. Du gillar att guida kunder till nya idéer och lösningar i syfte att representera deras företag på bästa sätt och locka kandidater till deras tjänster. Som person är du social och trivs med att ha mycket kontakt både internt och externt.  

 • Mycket god förmåga att uttrycka dig i text
 • Har lätt för att lära dig nya system och program
 • Grundkunskaper i Photoshop, Canva eller liknande
 • God datorvana och behärskar Officepaketet
 • God känsla för bildspråk och layout
 • Svenska och engelska i tal och skrift

Har du intresse och/eller erfarenhet av något av följande är det meriterande.

 • CSS
 • HTML
 • SEO
 • Sociala medier (LinkedIn, Facebook, Instagram)
 • Wordpress
 • Analys och statistik

Kontakt och ansökan
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta regionchef Nicole Diener på 0735-258686.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Intensogruppen logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 juli 2024 (48 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup