Frontend utvecklare till Input interiör!

Frontend utvecklare till Input interiör!

Är du initiativrik, nyfiken och har tidigare erfarenhet inom Frontendutveckling/Webbutveckling? Vi söker nu en kreativ och driven Frontendutvecklare till Input interiör i Göteborg. Kontoret i Västra Frölunda - blir din nya arbetsplats! Rollen som Frontendutvecklare hos Input interiör innehåller stora möjligheter för utveckling och utmaningar, men framför allt blir du en viktig del i ett härligt team och får dessutom en massa trevliga kollegor!
Varmt välkommen in med din ansökan idag!

Information om tjänsten:

Välkommen till Input Interiör - Nordens ledande oberoende inredningskoncern! Input Interiör befinner sig i en spännande tillväxtresa och behöver nu stärka upp teamet med en ny Frontend-utvecklare. De är Nordens ledande oberoende inredningskoncern med unik kompetens inom behovsanpassade lösningar för kontor och näringsliv, hotell och restaurang, skola och utbildning samt vård och omsorg.

Dina arbetstider är 8-17(mån-fre), där du mestadels spenderar tid på kontoret i Västra Frölunda. Det finns däremot utrymme för viss flexibilitet innehållandes hemarbete på distans.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Input Interiör. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och samtliga frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta med att förbättra hemsidan och företagets egna system där du kommer tillhöra ett mindre team där ni arbetar tight tillsammans. Du kommer bidra till Input interiörs frontendarkitektur byggd med bland annat Javascript och olika ramverk/bibliotek samt mjukvaror. Förutom att jobba med Input interiörs egna hemsidor så ansvarar man också för varumärket Greenifieds e-handelsplattform som utvecklas för fullt. Du kommer få en stor möjlighet till att driva igenom dina egna projekt på exempelvis hemsidan. Ditt team kommer delvis ifrån marknadsföringsområdet, vilket innebär att du kommer få chansen att skapa dig ett helhetsperspektiv av området, där ni samarbetar och stöttar varandra. Här är du delaktig och bidrar med innovativa lösningsförslag. Du kommer vara med och utveckla befintliga system men även system från grunden, samt identifiera förbättringsområden.

Vi söker dig som:
  • Har tidigare erfarenhet av JavaScript och antingen Vue eller React
  • Har någon tidigare erfarenhet inom Frontendutveckling
  • Har kunskap inom WordPress
  • Har mycket goda kunskaper inom det svenska och engelska språket i tal och skrift
Det är även meriterande om du har kunskaper inom WooCommerce.

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Input interiör. Du är kommunikativ, samarbetsvillig, självständig samt nyfiken och vill ständigt vara med och bidra med kreativa lösningsförslag!

START: Omgående

OMFATTNING: Heltid

STAD: Göteborg

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Adrian Couture
Mer info
Kontaktperson Adrian Couture
Email Mejla Adrian Couture
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Front-end utvecklare, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 26 dec 2022 (21 dagar kvar)