Hoppa till innehåll
Infotiv logotyp

Erfaren mjukvaruutvecklare inom Phyton och C++ sökes!

Publiceringsdatum
19 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en mjukvaruutvecklare med några års erfarenhet i branschen och goda kunskaper inom Phyton och C++? Söker du efter en tjänst där du får möjlighet att göra skillnad i samhället genom teknik? Då har du hittat rätt! Vi söker nu dig som har en passion för mjukvara och teknik som bygger upp produkter. Varmt välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten
Infotiv är en ledande leverantör av konsulttjänster och lösningar inom teknisk innovation. De erbjuder tjänster till kunder som är verksamma inom spännande affärsområden i teknisk framkant, såsom Life science-, fordon- och energibranschen. På Infotiv har du möjlighet att arbeta med att hjälpa företag att förkorta utvecklings- och innovationsprocesser genom att kvalitetssäkra nyutveckling av mjukvaror. Detta innebär att du kommer att spela en viktig roll i att se till att företagens mjukvarulösningar uppfyller höga kvalitetsstandarder och att de fungerar på ett effektivt sätt.

Professionals Nord söker för Infotivs räkning en Mjukvaruutvecklare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Infotiv. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Infotivs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds
 • Ett arbete gentemot ett av Sveriges mest högteknologiska företag.
 • En möjlighet att växa yrkesmässigt tillsammans med ett seniort team.
 • Möjligheten att utvecklas och lära dig om olika affärsområden.
 • Chansen att tillämpa din tekniska expertis och samtidigt lära dig mer om branscher som du kanske inte har erfarenhet av sedan tidigare.
Arbetsuppgifter
I rollen som mjukvaruutvecklare får du möjligheten att utvecklas inom mjukvaruutveckling för att ständigt hålla dig uppdaterad med dagens och morgondagens teknik. I tjänsten kommer du jobba ut mot Infotivs kunder och du kommer ges stor frihet under ansvar. Företaget präglas av öppenhet där man har roligt och utvecklas tillsammans.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Säkerställa kontinuerlig drift av bygg- och testsystem
 • Utveckla stödverktyg
 • Testutveckling och/eller testautomation
 • Utforma, driftsätta och förvalta system för Continuous Integration
Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning inom exempelvis Datateknik, informationsteknik eller motsvarande.
 • Har några års erfarenhet i branschen
 • Besitter goda kunskaper inom Phyton och C++
 • Har ett starkt intresse för ny innovativ teknik och mjukvaruutveckling.
 • Behärskar såväl svenska som engelska i både tal och skrift.
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Infotiv. Du är lösningsorienterad inför de uppgifter du ställs inför och trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Vidare är du initiativtagande och sträcker gärna ut en hjälpande hand i teamet för att tillsammans uppnå goda resultat och lära sig av varandra.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Kinnmark

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Infotiv logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 juni 2024 (32 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!