Skaderådgivare/skadereglerare inom Motorskador till If!

Skaderådgivare/skadereglerare inom Motorskador till If!

Tycker du att det låter spännande med försäkring och vill vara en del av vår förändringsresa? Har du ett stort intresse för service och gillar att hitta lösningar på problem? Då kan du vara den vi söker!

Motorskador hanterar skador på bilar och andra fordon under Ifs varumärke. Vi storsatsar nu på våra skadecenter söker nu nya kollegor till vårt kontor i Göteborg!

Som skaderådgivare...
.. får du vara med If på en spännande tillväxtresa tillsammans med härliga och engagerade kollegor. Du kommer på ett oknepigt sätt att hantera varje kundkontakt med hög kvalité genom att förmedla känslan "lugn vi hjälper dig". Genom att analysera kundens problem och händelser försöker du hitta den bästa lösningen för kunden och If. Vi kommunicerar huvudsakligen via telefon men tar även hand om anmälningar via post och våra internetregistrerade skador. Som skaderådgivare kommer du att hjälpa våra kunder med allt ifrån borttappade bilnycklar till mer komplexa ärenden, som exempelvis kollisioner där ett flertal bilar är inblandade. Arbetet är varierande och i vårt team har vi uttalade ansvarområden baserat på kompetens och intresse.

Du kommer till exempel att
  • Hantera inkommande kundkontakter via telefon, mejl och post
  • Göra behovsanalyser som ger kunden en skräddarsydd lösning
  • Säkerställa att kunden har det försäkringsskydd kunden behöver för att känna sig trygg
Vi söker dig
Som har ett genuint intresse för människor och agerar lyhört för att skräddarsy de bästa lösningarna för varje kund. Som ett led i att erbjuda bästa möjliga kundupplevelse ser vi även att du utstrålar trygghet och lugn även i pressade situationer. Vidare ser vi även att du har ett flexibelt förhållningssätt där du kan arbeta med flera ärenden parallellt och trivs i en miljö där det händer mycket.

För att lyckas i rollen ser vi även att du
  • Har en avslutad utbildning på gymnasienivå
  • Talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska
  • Har 1-3 års erfarenhet av en serviceinriktad roll med kundkommunikation
Det är meriterande om du
  • Tidigare har arbetat med kundservice via telefon
  • Har erfarenhet av försäkringsbranschen alternativt annan likvärdig bransch
Tjänsten passar dig som trivs i en roll där du får arbeta med lösningsorienterade kundrelationer. Hos oss erbjuds du en stimulerande arbetsmiljö med arbetskollegor som trivs med varandra och värnar om samarbete och bra gemenskap!

Vi erbjuder dig
Hos oss får du verkligen chansen att agera "spindeln i nätet" för att kunna hjälpa våra kunder som råkat ut för en skada. Du blir en del av ett fantastiskt team där alla arbetar för att leverera bästa möjliga rådgivning till våra kunder. Vi sitter tillsammans i öppna kontorslandskap i alldeles nyrenoverade lokaler på If's kontor i Mölndal. Vi har drygt 600 övriga kollegor som alla jobbar på olika sätt för att hjälpa våra kunder.

Vi erbjuder dig ett genomtänkt introduktionsprogram och en gedigen utbildning. Du får tillgång till en handledare för löpande stöttning. När du känner dig varm i kläderna och trygg med din kompetens, har du möjlighet att bredda dig och vidareutvecklas inom andra skadetyper.

I vår kreativa miljö kan du bland annat nyttja vårt pingisbord och boulebana. Som anställd på If i Mölndal har du tillgång till två matsalar i anslutning till kontoret, och möjlighet till träning före och efter jobbet.

Nästa steg
Vill du bli min nya kollega? Då är du varmt välkommen in med din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och önskar att du bifogar både CV & Personligt Brev senast 30 september 2018. Utöver referenstagning kan kontroll av kandidater även komma att göras via internet och sociala medier. Vill du ha kontakt med mig når du mig på mobilnr: 070-825 73 98 eller på mejl via caroline.jansson@if.se eller min ledarkollega Lena Malmsten på 073-416 39 09, mejl lena.malmsten@if.se . Om du vill får du gärna ringa någon av dina framtida kollegor. Camilla Krabbe arbetar i mitt team och kan berätta mer och gruppen och vår kultur. Hon har telefon 031 345 6455.

Fakta
Vi är två stycken motorskadegrupper med totalt cirka 20 medarbetare i varje grupp. Vi sitter i Mölndal och hanterar hela If Sveriges privata fordonsskador. Våra arbetstider är idag måndag till fredag, 07.50-18.10 uppdelat på olika arbetspass varav majoriteten av passen är 07.50 till 16.20.
Mer info
Telefon 070-825 73 98
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.if.se
Sista ansökningsdag 30 sept (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

If försäkrar det som är värdefullt i livet: människor, djur, hem, bilar och andra saker. Vi hjälper också företag att försäkra sina verksamheter så att de kan fungera som vanligt om de drabbas av en skada. Tack vare 6 800 kompetenta medarbetare är våra 3,6 miljoner kunder i Norden och Baltikum rätt försäkrade och kan känna sig trygga med att de får den hjälp de behöver – om något skulle hända.