Hoppa till innehåll
IBECO AB logotyp

Servicetekniker

Publiceringsdatum
24 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

 

Servicetekniker till Göteborg

Vi söker nu dig som vill vara med i vårt växande team på sju personer där service och kundnöjdhet står i fokus. Vi erbjuder en varierande roll där du får möjlighet att påverka och kommer vara en viktig person för vår serviceverksamhet i Göteborg. Vår verkstad och hämtlager ligger i Hisings Kärra, där vi idag är fyra personer.

Arbetsbeskrivning
Som servicetekniker hos oss kommer du att arbeta med service och underhåll av våra pumpar, verktyg och övriga maskiner för vår uthyrningsverksamhet. Arbetsdagen kommer bli varierad då du pendlar mellan uppgifter som att lasta och lossa maskiner, genomföra skadekontroller, rengöra och funktionskontrollera maskiner samt utför vissa reparationer. Det dagliga arbetet utförs från vår verkstad i Göteborg men du kan ibland behöva supportera våra kunder på fältet alt. övriga filialer vid behov. Du ansvarar för inköp av reservdelar och inventering på lagret samt har kontakt med våra leverantörer. 

Din profil
Vi söker dig som har stort intresse för teknik och mekanik och som självständigt kan prioritera och driva på ditt eget arbete. Som person är du noggrann, ordningsam, flexibel och serviceinriktad samt trivs med att jobba med problemlösning.

Du är bekväm med att kommunicera på engelska då du kommer samarbeta och få support via våra leverantörer i bland annat England. Våra kunder kommer gärna in för att få goda råd och tips, så meriterande är vana från VVS / VA-branschen men inget krav.

Vi bad Pontus, vår mekaniker / reparatör i Göteborg att beskriva en vanlig arbetsdag:

"En typisk arbetsdag kan vara att jag på morgonen kollar upp vilka ordrar som skall skickas till kund, och om något behöver packas i ordning. Därefter ser jag över att pumparna är tvättade, servade och är redo för att skickas ut till nästa kund. 

Vi har en stor variation på produkterna vi hyr ut, allt ifrån pumpar som väger flera ton, till en liten adapter. Allt behöver kvalitetssäkras, underhållas och ibland lagas eller bytas ut. Det händer också att vi får en expressorder som gör att vi måste omprioritera arbetet och jobba väldigt snabbt och fokuserat under en stund - jag gillar när det är lite action ibland. Det händer även att jag ärute på fältet för att felsöka och reparera på plats." 

Urban som är ansvarig för vår uthyrningsverksamhet berättar kort:

"Det går väldigt bra för oss och utvecklingen har faktiskt gått ännu snabbare än vi trodde.

Några av fördelarna jag uppskattar med att arbeta här är prestigelösheten och tilliten som finns bland ledningen, vi har en platt organisation med korta beslutsvägar. Det är frihet under ansvar som gäller. Som ledare strävar jag efter att vara både lyhörd, tydlig, lyssnande och närvarande."

Här kan du läsa hela intervjun med Pontus och Urban: https://career.masterhelp.se/ibeco

För jobbet som servicetekniker behöver du ha:  

  • Erfarenhet av att ha arbetat som ex. servicetekniker eller med verkstadsarbete - antingen via privat intresse eller genom arbetslivserfarenhet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Vi erbjuder
En platt organisation med högt i tak och mycket frihet under ansvar. Vi har goda utvecklingsmöjligheter, både inom företaget, och inom Uniwater koncernen. Vår personal är viktig för oss och därför är vi både kollektivanslutna och erbjuder friskvårdsbidrag. 

Kontakt och ansökan
Har du enklare frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta Maria Ahlén på Intenso Teknikrekrytering, 0708-490288. För mer specifika frågor om tjänsten kontakta Urban Edlund på Ibeco, 0733-103700.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Om IBECO
Ibeco är en del av Uniwater som är en av Nordens ledande koncerner med specialister inom VA-tekniska lösningar. Koncernen omsatte 2022 ca 800 MSEK och hade 270 anställda. Verksamhetsgrenar inom koncernen: Norvatek, Dala Kommunalteknik och Rostfria VA-system - Pumpstationer med brunnar i betong, plast och rostfritt, ASB - Automation och elskåp och ELVA/Emendo - Renings- och vattenverk, IBECO, ABAT och Proco - Produkter inom VA och VVS, Svanesundsrör - Solutions specialister på PE-svetsningar.

Läs mer om Ibeco på www.ibeco.se

IBECO AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 dec. 2023 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Masterhelp jobb är ett affärsområde som används av företag som nyttjar Masterhelp rekryteringsverktyg och Intensogruppens expertis inom platsannonsering. Masterhelp jobb ingår i Intensogruppen, som är en rikstäckande helhetsleverantör av rekryteringstjänster. I Intensogruppen ingår även Säljpoolen, Intenso Teknikrekrytering, Intenso Interim Management samt vårt egenutvecklade rekryteringsverktyg Masterhelp.
https://career.masterhelp.se/mh-jobb/gds

Fler jobb från samma arbetsgivare

Falun
Försäljning
Företagslogga
Göteborgs stad
Bygg & Hantverk
Företagslogga
Göteborgs stad
HR & Personal
Företagslogga

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Stenungsund
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Uddevalla
Teknik & Ingenjör
Företagslogga