Hoppa till innehåll

Lagerchef / Depåansvarig till Göteborg

Vill du arbeta i en organisation som satsar på människan och laget? Vill du växa med oss? Här arbetar vi högt och lågt, stort och smått. Välkommen till IBECO!

Vad gör en depåansvarig på IBECO?
Som depåansvarig har du det övergripande ansvaret för vår depå och dess dagliga verksamhet i Göteborg. Din roll är bred och passar dig som drivs av variation i arbetet. De huvudsakliga arbetsuppgifterna sträcker sig från att leda dina medarbetare i vardagen, till att vid behov behöva kavla upp ärmarna och hoppa in där det behövs - vilket kan vara allt från inleveranser / ordermottagning till utleveranser. Du kommer också att deltaga i diskussioner avseende personal, samt investeringar i lokaler, inventarier och maskiner.

Ditt arbete genomsyras av engagemang och teamkänsla för att tillsammans med övriga kollegor utveckla och driva depån i en positiv riktning. Du kommer att arbeta på vår depå i Hisings Kärra (Orrekulla).

Några ord från Erik Berglund, VD

"Jag har jobbat på Ibeco sedan 2012 och har arbetat inom försäljningsorganisationen tidigare, både som utesäljare och säljledare.

Jag uppskattar att vem som helst kan komma med idéer och det finns ingen rädsla för att säga var man tycker. Depån i Göteborg har en mycket spännande tillväxtresa framför sig. 

Jobbet som depåansvarig är varierande, den ena dagen är inte den andra lik och kommer passa dig som uppskattar ett varierande arbete med ansvar. Du kommer att leda tre engagerade och kunniga medarbetare och depån förväntas växa under den kommande perioden."

Läs mer om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/ibeco

Din profil
Till denna roll som depåansvarig söker vi dig som vill ha ett omväxlande arbete som kräver stor flexibilitet, samarbete, teamanda och möjlighet till påverkan. Du är en doer och ledare som bidrar med god stämning i det sociala sammanhanget. Du leder genom en god förmåga att lyfta och få med dig andra och som person är du prestigelös, lyhörd och skapar delaktighet på arbetsplatsen. Du ser det som självklart att ditt ledarskap utgår från Ibecos värderingar som bygger på Kunskap, Gemenskap och Kvalitet.

Du möter kollegor och kunder som hämtar material på depån med ett leende och tycker om att leverera bra kvalitet och service. Arbetet är omväxlande så du är flexibel och gillar när dagarna inte är sig lika. Du är van vid att hålla många bollar i luften då du förväntas ansvara för personal, arbetsmiljö, säkerhet, kvalitet, samt administration inom depån.

Dina kunskaper: 

  • Några års erfarenhet av liknande roll, exempelvis som depåansvarig, lagerchef eller platschef
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort

Vi erbjuder
En platt organisation med högt i tak och mycket frihet under ansvar. Vi har goda utvecklingsmöjligheter, både inom företaget, och inom Uniwater koncernen. Vår personal är viktig för oss, och därför är vi både kollektivanslutna och erbjuder friskvårdsbidrag.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Maria Ahlen, tel. 0708-490288.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om IBECO
IBECO är ett agenturföretag som grundades 1968. Verksamheten är koncentrerad till teknisk försäljning och uthyrning inom VA, VVS och Industri. Vi vänder oss till kommuner, VA-/VVS-entreprenörer samt industrin och samarbetar med alla VA/VVS grossister. Vår strävan är hög tillgänglighet och servicegrad för kunden. IBECO är representerade i hela Sverige och Norge. Vi har lager och kontor i Borlänge, Göteborg och Stockholm. 2019 förvärvades Ibeco av Uniwater, en av Nordens ledande aktörer inom vatteninfrastruktur och VA- lösningar.

Läs mer om oss på www.ibeco.se 

IBECO AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
14 dec. 2023 (14 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Masterhelp jobb är ett affärsområde som används av företag som nyttjar Masterhelp rekryteringsverktyg och Intensogruppens expertis inom platsannonsering. Masterhelp jobb ingår i Intensogruppen, som är en rikstäckande helhetsleverantör av rekryteringstjänster. I Intensogruppen ingår även Säljpoolen, Intenso Teknikrekrytering, Intenso Interim Management samt vårt egenutvecklade rekryteringsverktyg Masterhelp.
https://career.masterhelp.se/mh-jobb/gds

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Göteborgs stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Göteborgs stad
Bygg & Hantverk
Företagslogga

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Göteborgs stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Göteborgs stad
Transport & Logistik
Företagslogga