Junior frontend utvecklare till iStone i Göteborg

Junior frontend utvecklare till iStone i Göteborg

Är du redo för ditt nästa steg i utvecklingen för att bli en duktig frontend utvecklare? Vill du vara med och skapa framtidens digitala handel? Då är det dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer i ditt dagliga arbete utveckla dina kunskaper inom bland annat UX, CSS, HTML och CMS. Tillsammans med både juniora och seniora utvecklare kommer du få vara med och driva arbetet framåt. Du kommer jobba i ett härligt team om 7 personer där ni tillsammans jobbar agilt med sprintar och deadlines kring projekten. Som person besitter du en god kommunikationsförmåga då ni håller nära kontakt med backend utvecklarna med ett starkt fokus mot e-handeln. Tillsammans med gruppens breda kompetens sätter man sig in i kundens problemställningar för att ge den mest optimala lösningen som hjälper kunden att ta ett kliv närmare deras vision.

Din profil

För att passa in i rollen är du arbetsam och en lagspelare. Ingen dag är den andra lik men du har ett brinnande intresse för utveckling och vill alltid göra ditt yttersta.

Skallkrav:
  • Högskole- /universitet- eller YH-utbildning inom IT/System
  • Kunskaper i HTML, CSS samt JavaScript
  • Kännedom om Git
  • Engelska samt behärska det svenska språket
Det anses meriterande om du tidigare använt dig av webpack eller angular för ditt bygge av frontend.

Villkor

Tjänstgöringsort: Göteborg
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider: 9-17

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Kontaktperson Anna Kaiser
Telefon 0722-100 369
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 5 juli (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund har över 10 års erfarenhet inom e-handeln och erbjuder ett bra samarbete med både lojalitet och tilltro. iStone är ett verksamhets- och IT konsultbolag med över 600 anställda i 12 länder. De är en starkt växande IT-koncern som arbetar med affärskritiska affärssystemslösningar som maximerar nyttan och värdet av kunders investeringar.
Med bred kompetens och flera marknadsledande produktpartners erbjuder iStone kraftfulla lösningar inom ERP system och digital handel. Vi söker för vår kunds räkning en driven frontend utvecklare med känsla för design.
På sikt kommer det finnas goda utvecklingsmöjligheter inom rollen som frontend utvecklare där du kontinuerligt kommer tillgodoses med rätt verktyg för att lyckas i din roll samt inom iStone.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.