Hoppa till innehåll
HTE Produktion logotyp

Trädgårdsarbetare till HTE Produktion

Ansök nu

Har du ett intresse för trädgårdsarbete och grönyteskötsel? Vill du få chansen till ett omväxlande och fysiskt arbete utomhus under vår och sommarsäsongen? Då är du den vi söker!

HTE Produktion
HTE Produktion tillhandahåller tjänster inom följande områden; Mark- och Anläggningsarbeten, Drift och Underhåll av grönytor, Markservice och Betongrenovering inklusive tätskiktslösningar. Verksamheten bedrivs i södra Sverige med tyngdpunkt på Stor Göteborg.

Om tjänsten
Vi på Adecco söker nu Trädgårdsarbetare till vår kund HTE Produktion AB för vår- och sommarsäsongen. Uppdraget startar i mitten på april och fortsätter till sista oktober. Du kommer att tillhöra ett team på Drift & underhållsavdelningen.
Inom Drift & underhålls-avdelningen utförs en stor variation av trädgårdsarbete så som gräsklippning, häckklippning, ogräsrensning och städ. Därför ser vi gärna att du som söker har ett intresse av att arbeta utomhus och trivs med ovan nämnda arbetsuppgifter. Du arbetar oftast i team om två personer men det förekommer även att du arbetar ensam. HTE produktion AB har sitt huvudkontor i Torslanda men du kommer utgå från deras lokala kontor i Högsbo. Arbetstiderna är förlagda 6.45-16 måndag - torsdag, fredagar 06.45-14.30.

Om dig
Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet som trädgårdsarbetare och/eller ett intresse för arbete inom grönyteskötsel, samt ett intresse och vilja att arbeta fysiskt utomhus. Körkort är ett krav, övrig maskinvana är meriterande. Vi söker dig som är positiv, trivs med fysiskt arbete, har hög arbetsmoral och är självgående i ditt arbete.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Adecco
Du är anställd som ambulerande konsult av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.


Om anställningen
Tjänsten som Trädgårdsarbetare till HTE Produktion är en del av vår personaluthyrning och som konsult får du en anställning i Adecco Sweden AB. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.


Om ansökan
Tjänsten har start omgående, rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök". Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Julia Jonsson på julia.jonsson@adecco.se. Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se.
Välkommen med din ansökan!

Sökord
Trädgårdsarbetare till HTE Produktion i Göteborg, trädgårdarbete, grönyteskötsel, Göteborg, Adecco, HTE Produktion

Mer info
Sista ansökningsdag
04 juni 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare