Göteborgs trevligaste Servicetekniker

Göteborgs trevligaste Servicetekniker

Jag heter Paul och är chef för Mieles servicetekniker i Göteborg och Malmö. Jag söker en riktigt bra servicetekniker då vi stärker vårt teknikerteam i Göteborg. Denna rollen gäller hushållstekniker där vi skulle vilja att du kan starta hos oss så snart som möjligt. Rollen är på heltid och gäller i detta fall uppdrag i Göteborg.

Om rollen

Själva arbetsinnehållet i rollen som servicetekniker hos oss skiljer sig inte så mycket från liknande tjänster i branschen. Ditt uppdrag är att via besök hjälpa våra kunder som behöver få en Miele-produkt reparerad.

Det som är intressant med den här rollen är det vi på Miele kan erbjuda.

Varför jobba hos oss på Miele

Att arbeta på Miele innebär att du jobbar med ett premiumvarumärke och allra högsta kvalitet.

Du jobbar på ett företag som värnar om hållbarhet och vår planet. I en "slit-och släng" värld gör vi allt vi kan för att våra produkter ska hålla i 20 år.

Du kommer att ha flexibilitet i din roll som gör att du kan planera din arbetsdag själv. Du får stöd av ett centralt team som hjälper dig med detta samt säkerställer att du har de reservdelar och material du behöver för att kunna fokusera på att på plats ge våra kunder service i världsklass.

Inom Miele finns alla möjligheter till kompetensutveckling och utveckling av din yrkesbana.

Vem du är

För att trivas i rollen på Miele tror jag att du som person gillar det tekniska, vilket såklart kan komma i många former. Gillar du att skruva isär och sätta ihop saker, bara för att se hur de funkar? Är du en doer som älskar att hitta lösningar på problem? Då passar du till den här rollen.

För att snabbt komma upp på banan ser jag att du sedan tidigare har jobbat som servicetekniker och har en grundläggande utbildning inom el. Har du dessutom tidigare erfarenhet från just vitvarubranschen eller kyltekniska produkter samt vana att jobba med digitala verktyg så har vi en hel del att prata om.

Visst är de tekniska bitarna superviktiga, samtidigt som det på Miele är minst lika viktigt känna en gnista för servicen - att få hjälpa våra kunder med sina behov och längs med vägen ge service i världsklass. Du behöver du ha fingertoppkänsla för människor och vara anpassningsbar de gånger där allt inte går enligt schemat.

Då vi jobbar med digitala verktyg är det en fördel om du har vana av att jobba digitalt.

Slutligen är det viktigt att du både har B-körkort och är trygg i att bemöta kunder på engelska, då detta förkommer regelbundet hos oss.

Intresserad av att söka?

Om du känner igen dig i denna korta beskrivning så vill jag väldigt gärna träffa dig för att få höra mer om vad du har gjort tidigare och vad du vill göra framåt.

Jag ser fram emot att höra ifrån dig!

Med vänliga hälsningar,

Paul Pålsson, Field Service Manager, 0702-686936

Om du har några frågor om denna rekrytering vänligen kontakta Nina Boustedt; nina.boustedt.ext@miele.com

Välkommen till Miele -Immer Besser!
Mer info
Kontaktperson Nina Boustedt
Telefon 0768-506405
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 17 feb 2023 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DIN HR PARTNER