Hoppa till innehåll
Hedin Bil logotyp

Servicesäljare Mercedes-Benz Lastbilar

Ansök nu
Arbetsuppgifter
Som Servicesäljare kommer du planera, leda och fördela det dagliga arbetet för verkstaden, samt följa upp att utfört arbete håller tidsramar och kvalitet- från bokning av arbete, förberedelser och mottagning av kund och fordon. I rollen ingår att optimera verkstadens drift och produktivitet. Arbetsuppgifterna innefattar att ta emot verkstaden kunder både via kundbesök och telefon och upprättar kostnadsförslag för beställda reparationer och servicearbeten.
 • Bidra till en kreativ och positiv arbetsmiljö som präglas av ömsesidig respekt och hjälpsamhet mellan kollegor.
 • Följa upp så att effektivitet, lönsamhet och kvalitet uppnås i alla led, från första kontakt med kund till slutlig leverans.
 • Förklara olika val av åtgärder och presentera olika alternativ utifrån kundens behov.
Nyckelkompetenser/förmågor:
 • Gymnasieutbildning Fordonsteknisk utbildning eller motsvarande yrkesutbildning
 • Ett par års erfarenhet inom service och försäljnings inriktade arbetsuppgifter, där du visat prov på god social förmåga och leverans gentemot kund
 • God dator- och telefonvana
 • B-körkort ( C-körkort är meriterande)
 • God känsla för service och har inställningen att hitta de bästa lösningarna för dina kunder
 • Högt driv
  Varför jobba med oss?
  Som arbetsgivare är vi bra på att tillvara ta på drivna och engagerade medarbetare. Hos oss finns det många karriärvägar att välja - vår inställning är att individer med rätt potential ska kunna växa med oss. När du som medarbetare växer med oss växer även vi som företag. Vi är ansvarstagande och säkerställer schyssta och rättvisa anställningsvillkor och samtliga verksamheter omfattas av kollektivavtal. Vi värnar om våra medarbetare och ser ett långsiktigt och hållbart arbetsliv som en stark konkurrenskraft.

  Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottsemester, extra föräldrar lön och ett generöst friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer på vår hemsida www.hedinbil.se
  Mer info
  Typ av anställning
  Sista ansökningsdag
  08 okt. 2023 (10 dagar kvar)
  Ansök nu

  Om arbetsgivaren

  Hedin Bil AB är ett dotterbolag till Hedin Mobility Group som är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer.

  Hedin Bil är en av Sveriges största marknadsplatser för fordon och fordonstjänster med 122 anläggningar runt om i landet och ca 2000 medarbetare. Visionen är att bli branschens ledande bilföretag med de bästa produkterna och den bästa servicen.

  Hela koncernen sysselsätter fler än 8000 personer och har cirka 270 anläggningar i 14 länder. Hedin Mobility Group representerar över 40 varumärken och är importör/distributör för ett antal märken på flera europeiska marknader.

  Liknande jobb

  Fler från samma arbetsgivare