Hoppa till innehåll
Hedin Bil logotyp

Är Du vår nya Företagssäljare på Hedin Bil KIA Tagene

Publiceringsdatum
01 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du vara med på en spännande tillväxtresa?
Hedin Bil består av ett gäng härliga, duktiga människor vars stora passion är fordon och fordonstjänster. Vi hjälper varandra, vi utmanar varandra och vi strävar tillsammans för att nå våra gemensamma mål. Med drivna, motiverade och engagerade medarbetare är det alltid roligt att komma till arbetet!

Våra medarbetare är grunden till att Hedin Bil växt framgångsrikt under många år. Hos oss är sätter vi kunden främst - för att det som är bra för våra kunder i längden är bra för oss.

Arbetsuppgifter

Som Fleet säljare på KIA Tagene ansvarar du för att genomföra bilaffärer på en hög nivå med allt från kalla samtal till nya företagskunder & till leverans av bil. I arbetet ingår att proaktivt söka upp gamla och nya företagskunder. Bygga långsiktiga relationer med våra kunder och även hålla i event så exempel golftävlingar, provkörningsevent, ny lanseringar osv, initiativ rik kring event är nyckelord! Du ska guida våra kunder genom våra produkter, provkörningar och ge information kring tillbehör och finansieringslösningar, förmånsvärde, TCO-kalkyler (total cost of ownership)mm. Allt som har med företagsförsäljning att göra. Huvudsakliga målet är att, med en positiv och professionell inställning hitta nya kunder att bygga långsiktiga kundrelationer och kontakter. Du kommer att rapportera till Platschefen/Försäljningschefen på anläggningen

Märket KIA:

Kia har dom senast åren varit Sveriges tredje största bilmärke. Kia ligger i framkant när det gäller ny teknik och innovationer och har idag flera modeller som är el-drivna, plug-in hybrider, "mild-hybrider", och vanliga förbränningsmotorer. Det gör att vi har dom bästa lösningarna för alla kunders personbilsbehov! Kias designspråk interiört och exteriört passar väldigt bra i Sverige med sin stilrena design! Sammantaget gör detta Kia till ett riktigt attraktivt bilmärke för våra kunder och har produkterna kunder efterfrågar!


Nyckelkompetenser/förmågor:

 • Ett par års erfarenhet inom försäljning till B2B
 • Erfarenhet av bilbranschen är meriterande men inget kvar
 • B-körkort
 • Goda kunskaper i Svenska och Engelska, i tal och skrift
 • Förmåga att bearbeta och vårda kundrelationer
 • Mål- och resultatinriktad
 • Förmågan att självständigt organisera ditt dagliga arbete och du trivs i en roll med högt tempo och varierande arbetsuppgifter
 • Du är prestigelös samt tycker om att verka i team
 • Förtroendeingivande, disciplinerad och social
 • Brinnande intresse för att skapa affärer
   Varför jobba med oss?
   Som arbetsgivare är vi bra på att tillvara ta på drivna och engagerade medarbetare. Hos oss finns det många karriärvägar att välja - vår inställning är att individer med rätt potential ska kunna växa med oss. När du som medarbetare växer med oss växer även vi som företag. Vi är ansvarstagande och säkerställer schyssta och rättvisa anställningsvillkor och samtliga verksamheter omfattas av kollektivavtal. Vi värnar om våra medarbetare och ser ett långsiktigt och hållbart arbetsliv som en stark konkurrenskraft.

   Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottsemester, extra föräldrar lön och ett generöst friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer på vår hemsida www.hedinbil.se

   Liknande Jobb

   Hedin Bil logotyp
   Sök jobbet
   Ansök senast
   29 februari 2024 (4 dagar kvar)
   Ansök nu

   Om arbetsgivaren

   Hedin Bil AB är ett dotterbolag till Hedin Mobility Group som är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer.

   Hedin Bil är en av Sveriges största marknadsplatser för fordon och fordonstjänster med 122 anläggningar runt om i landet och ca 3000 medarbetare. Visionen är att bli branschens ledande bilföretag med de bästa produkterna och den bästa servicen.

   Hela koncernen sysselsätter fler än 11000 personer och har cirka 270 anläggningar i 14 länder. Hedin Mobility Group representerar över 40 varumärken och är importör/distributör för ett antal märken på flera europeiska marknader.