Hoppa till innehåll
Hammer & Hanborg Sverige logotyp

Digital Marketing Specialist till Boatsystem Group

Publiceringsdatum
26 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Boatsystem Group är en av Sveriges ledande producenter av Marina Tillbehör med över 30 års erfarenhet. Bolaget expanderar och rekryterar nu en Digital Marketing Specialist för att stärka den digitala närvaron och företagets varumärkeskännedom.

Hos Boatsystem Group får du möjlighet att komma till en arbetsplats med hjälpsamma och engagerade kollegor och en företagskultur som präglas av omtanke om både medarbetare, samarbetspartners och kunder. Bolaget befinner sig i tillväxt och det finns goda möjligheter att på sikt utvecklas inom företaget.

Om rollen som Digital Marketing Specialist
Som Digital Marketing Specialist blir ditt huvudsakliga ansvarsområde att utveckla Boatsystem Groups digitala närvaro genom såväl strategiskt som operativt arbete. Rollen är ny så du har möjlighet att forma den utifrån dina erfarenheter, tankar och kunskaper. Du rapporterar till VD.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Ta fram kommunikationsplan
  • Utveckla kreativa innehållsstrategier som ökar engagemang och stärker varumärket
  • Medverka vid framtagande av kundernas digitala köpresa
  • Producera och hantera innehåll, både text och bild, för sociala medier, webbplatser och andra digitala kanaler.
  • Planera, genomföra och följa upp SEM-kampanjer
  • Analys ochuppföljning av all digital närvaro
  • Etablera och följa upp influencer-samarbeten
  • Planera och medverka på mässor och events
Om dig och din erfarenhet

Du har ett par års erfarenhet av att arbeta operativt med digital kommunikation och marknadsföring och med liknande arbetsuppgifter som ovan. Här får du växa in i rollen tillsammans med bolaget och dess utveckling.

Relevant utbildning inom området är en förutsättning. Vi ser också att du har goda kunskaper om det digitala ekosystemet och ett intresse för digitala trender.

Du har kunskap om SEO och vet hur man optimerar innehåll för att nå räckvidd och engagemang.

Google Analytics, Google Ads, Meta Business Manager och flertalet av programmen i Adobe Creative Cloude har du god erfarenhet av.

Rollen kräver att du är bekväm med att tala och skriva på både svenska och engelska.

Erfarenhet av försäljning via Amazon är meriterande.

Som person är du social, kommunikativ med en positiv och lösningsorienterad grundinställning.

Det vore kul om du delar vårt intresse för båt- och sjöliv!

Bra att veta

Rollen är en heltidstjänst och placerad i Västra Frölunda.

Tillträde snarast möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Har du frågor om rollen eller ansökningsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare jenny.folkesson@hammerhanborg.com. Men hänvisning till GDPR kan vi inte ta emot ansökningar via e-mail.

Ansök redan idag, vi planerar att påbörja urval och intervjuer under v 6.

Om Boatsystem Group

Boatsystem Group är ett house of brands som erbjuder produkter för hängivna fritidsälskare. Vi riktar oss till dig som älskar att spendera tid på havet eller land och som vill ha det bästa. Våra ledord är kvalitet och service, och vi strävar alltid efter att bli den bästa versionen av oss själva. Det gäller både våra produkter och vår service.

Boatsystem Group - The Easy Way and a Comfort Stay.

Liknande Jobb

Hammer & Hanborg Sverige logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 mars 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hammer & Hanborg by Jurek är ett konsultföretag inom rekrytering, organisationsutveckling och förändringsledning med snart 30 års erfarenhet och verksamhet i hela Norden.

Vi är glada och stolta över att vara med och göra skillnad i människors yrkesliv. Vi möter alla människor - oavsett roll och position - respektfullt, engagerat och intresserat. Vårt arbete genomsyras av tron på människor och deras möjlighet till utveckling. Med en entreprenöriell utgångspunkt är vi modiga och tillåter och uppmuntrar varandra att prova, utvärdera och revidera för att ständigt fortsätta utvecklas. Vi ser förändring som något naturligt och nödvändigt. Vi vill och vågar vara annorlunda och nyskapande.

Vår utgångspunkt är att det ska vara roligt att jobba! Vi vet att vi blir bättre tillsammans och uppmuntrar till samarbete. Vårt mål är att skapa långsiktiga relationer som gynnar alla parter - vi tänker "vi och vi", inte "vi och dem.

Under hösten 2022 har Jurek förvärvat en majoritetspost i Hammer & Hanborg. Den 1 februari blev Jurek Marketing & Communication ett med Hammer & Hanborg och tillsammans blir vi Hammer & Hanborg by Jurek.

Vi på Hammer & Hanborg by Jurek ser som alltid fram emot att erbjuda både kunder och kandidater professionell och snabb matchning av komplexa uppdrag på alla nivåer. Vi är helt enkelt marknadens mest specialiserade aktör när du behöver rekrytera eller hyra in kompetens inom marknad och kommunikation.

Vi har nu erfarenheter från allt från stora börsbolag och offentlig sektor till start-ups, tillväxtbolag och byråer. Vi kan erbjuda fler kandidater spännande jobb och våra kunder ännu proffsigare rekryteringsprocesser.