Hoppa till innehåll
Green Storage logotyp

Anläggningspersonal (Property Coordinator)

Ansök nu
Vi behöver stärka upp inom Property Management och söker nu en medarbetare för att säkerställa operationell excellens ute på våra anläggningar.

Som anläggningspersonal kommer du att ingå i ett team med kollegor som ansvarar för ett distrikt som omfattar Göteborg med omnejd samt Malmö. Du utgår från Göteborg och besöker anläggningar med en utav våra poolbilar.

Arbetet inkluderar allt ifrån enklare förvaltning till kundvård. Du förväntas vara ögon, öron och näsa ute på anläggningar för att upptäcka sådant som behöver åtgärdas.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat att:
  • Säkerställa standardiserade rutiner som exempelvis daglig kontroll på anläggningarna och hantering av utflytt från förråd.
  • Säkerställa att anläggningarna följer vårt koncept och att det är helt och rent
  • Registrera och följa upp ärenden i vårt interna rapporteringssystem
  • Kontrollera att rapporterade avvikelser blivit åtgärdade av våra samarbetspartners
För att lyckas i rollen söker vi dig som:
  • Har en positiv inställning och en förmåga att se helheten och hitta lösningar.
  • Har ett sinne för detaljer och har inga problem med att jobba självständigt
  • Vill ha kollegor som sprider glädje omkring sig precis som du själv gör.
Utöver det finns krav på B körkort

Vad erbjuder vi?

En varierande roll i ett snabbt växande bolag med engagerade medarbetare. Vi har goda villkor, kollektivavtal och tycker om att umgås och ha roligt.

Green Storage är störst på marknaden inom self-storage. Vår verksamhet uppmanar till att vi inte ska slänga våra prylar. I stället bidrar vi till att människor ska behålla, återanvända eller sälja sina ägodelar under tiden som de förvaras i ett prisvärt och alltid tillgängligt förråd. Vi har 43 anläggningar runt om i Sverige.

Start: Omgående Omfattning: Heltid Arbetstid: Arbetstiderna är i huvudsak förlagda måndag-fredag, i vissa fall kan arbete på helg förekomma. Plats: Ambulerande, utgår från någon av våra anläggningar i Göteborg.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
27 okt. 2023 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Green Storage öppnade sin första anläggning i april 2019. Med visionen att digitalisera förrådsbranschen har Green Storage sedan dess lyckats etablera sig som en av de största aktörerna i Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare