Hoppa till innehåll
Grazette of Sweden AB söker en engagerad och branschorienterad sälj- och marknadsassistent som vill vara med i den spännande utvecklingen av vår B2B organisation.

För dig som hellre ser möjligheter än hinder, erbjuder vi en spännande och positiv arbetsmiljö där din insats verkligen gör avtryck och uppskattas!

Som sälj- och marknadsassistent kommer du stötta både sälj- och marknad, men med fokus på marknadsorganisationen. I rollen ingår bl a att skapa, implementera och följa upp kampanjer och aktiviteter samt utforma POS-material så som broschyrer, skyltar och vepor till butik, skriva nyhetsmejl, uppdatera presentationsmaterial mm. Att anpassa och ibland översätta, centralt framtagen produktinformation till den svenska marknaden är ett annat ansvarsområde.

Om dig

Vi söker dig med stort intresse för marknad, kommunikation och försäljning. Du gillar att få påverka och strukturera ditt eget arbete utifrån en tydlig målstyrning samt prioritering. Du har lätt för att lära dig nya system och rutiner samt har ett intresse för skönhetsprodukter i allmänhet och hårvård i synnerhet. Det är viktigt att du kan uttrycka dig professionellt såväl i tal som i skrift på både svenska och engelska. Goda kunskaper i Excel är ett krav, kunskaper i layoutverktyg så som InDesign är meriterande.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av att arbeta med sälj- och marknadssupport.

Du är en självgående problemlösare som gillar att få saker att hända. Att bygga goda relationer, ge service och support är något du tycker om och värdesätter.

Tjänsten är bred och vi hoppas att det är något du tycker är inspirerande och utvecklande!

Bra att veta

Tjänsten är på heltid med placering i Västra Frölunda Göteborg.

Resor kan förekomma (Mässor och interna säljmöten).

Vi erbjuder ett spännande, utvecklande och stimulerande arbete där du själv får vara med och påverka det dagliga arbetet i ett expansivt och spännande företag. Du kommer att få arbeta med många starka varumärken i en produktportfölj som ständigt växer!

Här finns engagerade, drivna, positiva och stöttande kollegor med ett gemensamt fokus och mål.

Hoppas du vill bli en av oss!

Anställd av samt placeringsort: Grazette Of Sweden AB (del av Lyko Group), EA Rosengrens Gata 9, 421 31 Västra Frölunda

Rapporterar till:
Marketing Manager Lyko Professional

Omfattning: Heltid 100%
Lön: Fast lön
Vi innehar kollektivavtal (Unionen)
Mer info
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 maj 2023 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Grazette of Sweden är en del inom Lyko Group som riktar sig mot b2b, frisörmarknaden med unika och professionella hårvårds-, styling och tekniska produkter, så som färg, blekning etc.

Grazette Of Sweden AB befinner sig i ett mycket expansivt skede både lokalt samt internationellt. Vi erbjuder innovativa och trendkänsliga varumärken med produkter av högsta kvalitet. Med in-houseutveckling och tillverkning kan hänsyn tas till miljön utan att kompromissa med kvalitet. Ingredienserna som används är naturidentiska eller har naturligt ursprung och säkra syntetiska ingredienser, vilka garanterar effektiva och miljövänliga produkter.

Vårt engagerade team erbjuder högsta service, innovativa lösningar samt personliga möten där goda relationer och förtroende kan byggas. Vår gedigna erfarenhet tillsammans med modernt tänkande gör att vi kan erbjuda högsta kvalitet och kompetens och vara helhetslösningen för den professionella marknaden!

Liknande jobb