Hoppa till innehåll
Granitor Electro logotyp

Göteborg söker Projektingenjör

Ansök nu
Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.Vill du vara med och bidra till en bättre miljö för framtida generationer?

På Granitor Electro utvecklar vi morgondagens samhällen och gör positiv skillnad genom elektrifiering och klimatsmarta lösningar. Vår avdelning i Göteborg fortsätter att växa och vi behöver därför förstärka organisationen med en projektingenjör till. Är du vår nya kollega?

Avdelningen i Göteborg är en del i Granitor Electro Region Väst, med etableringar på 5 orter. Du utgår ifrån vårt kontor i Göteborg med möjlighet till att arbeta hemma samt från någon av våra andra orter. Du kommer ingå i ett kompetent team med flera projektingenjörer som samarbetar för att ständigt utveckla lösningar för att möta våra kunders behov.

Som projektingenjör hos oss kommer du att stötta projektledaren eller projektchefen med olika delar i vår produktionsprocess med vårt ledningssystem som grund. Vanliga arbetsuppgifter som ingår i uppdraget:
  • Ansvar för att göra tidplaner utifrån byggarens tidplan och våra egna leveransplaner
  • Registrering av projekt, göra prognoser och följa upp slutkostnadsprognoser
  • Göra kalkyler i vårt kalkylprogram och prissättning
  • Utförande och ansvar för kvalité- miljö- samt egenkontroller
  • Arbete med utredningar av material och tjänster som rör projekten
Vem vi söker
Vi söker dig som har godkänd gymnasieutbildning samt erfarenhet ifrån eltekniskt arbete alt. högskoleutbildning med inriktning elteknik. Kanske arbetar du som projektingenjör idag och söker nya utmaningar. Eller kanske har du några års erfarenhet av att arbeta som ledande montör eller projektledare inom elbranschen och vill byta inriktning och bli projektingenjör. I denna tjänst finns alla dessa möjligheter.

För att lyckas i rollen har du god kännedom om affärsmannaskap och ATL-listan, kunskap inom entreprenadjuridik är meriterande. Du är en kommunikativ person och har förmågan att vara lyhörd mot beställarens behov samtidigt som du bevakar bolagets intressen då du besitter en noggrannhet när det kommer till ekonomiska kalkyler. Du har en prismedveten helhetssyn där du kan planera och organisera projekten samt leda och följa upp där det behövs. Vi tror att du når bra resultat genom att arbeta med andra samt att du är strukturerad i ditt arbetssätt.

Du arbetar obehindrat i Officepaketet och har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på så väl svenska som engelska. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig!
När du blir anställd hos oss får du ett välkomnande genom en strukturerad introduktion som speglar den familjära känslan i det stora bolaget. Som projektingenjör på Granitor Electro erbjuder vi dig möjlighet till en intressant tjänst och stimulerande arbetsmiljö. Hos oss får du ett engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Som stöd i din roll finns många kompetenta kollegor och du får förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag.

Ta nu chansen och bli en del av Granitor Electro. Urval och rekrytering sker löpande så tveka inte att skicka din intresseanmälan redan idag!

Vår rekryterande chef Peter Edvardsson svarar gärna på dina frågor, se kontaktuppgifter i annonsen. Vi har valt rekryteringsväg och undanber kontakter från rekryteringsföretag i denna tjänst.
Granitor Electro är ett av landets ledande företag inom elinstallation. Granitor Electro-gruppen ingår i Midroc Europe som är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4400 medarbetare och under 2020 omsatte vi 11 miljarder kronor.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 juni 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. Genom den senaste tekniken och branschens bästa yrkesfolk erbjuder vi entreprenad- och servicetjänster inom elinstallation, instrument, fastighetsautomation, hissar, kransystem, kommunikation, säkerhet samt mekaniskt underhåll. Vi är stolta att som en del Granitor företagsgrupp kunna erbjuda många varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklingsmöjligheter för våra anställda, samtidigt som vi har det mindre företagets familjära känsla med god kamratskap och trivsel. Den 12 januari 2022 bytte vi namn från Midroc till Granitor. I över 25 år har vi, tillsammans med kunder och partners, utvecklat hållbara lösningar för samhälle och industri. Vår ambition är att bidra till en bättre framtid - både idag och för kommande generationer.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare