Hoppa till innehåll

Elektriker till Service och Industri sökes

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.Vill du som elektriker vara med och bidra till en bättre miljö för framtida generationer? På Granitor Electro utvecklar vi morgondagens samhällen och gör positiv skillnad genom elektrifiering och klimatsmarta lösningar. Vi har varierande uppdrag i spännande miljöer och du får möjlighet till påverkan för att göra verklig skillnad i vardagen.

Vi har till vår stora glädje många kunduppdrag i Göteborg och behöver förstärka vår organisation med fler elektriker. Känner du dig hemma inom servicevärlden- och/eller industrin har vi rätt plats för dig!

När du anställs hos oss får du ett varmt välkomnande och en strukturerad introduktion. Något som vi tycker speglar både den familjära känslan vi har på avdelningen och tryggheten i att arbeta på ett stort bolag.

På serviceavdelningen i Göteborg är vi idag ca 35 medarbetare. Vår rekryterande chef Pierre Samuelsson svarar gärna på dina frågor, se kontaktuppgifter i annonsen.

Ta nu chansen och bli en del av Granitor Electro. Vi ser framemot att höra från dig!
Granitor Electro är ett av Skandinaviens största elteknikföretag. Vårt fokus ligger på entreprenad- och servicetjänster inom fastighet, industri och infrastruktur. Vi är en del av Granitor-gruppen, en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och underhåll samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag.
Granitor Electro logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
31 dec. 2023 (30 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. Genom den senaste tekniken och branschens bästa yrkesfolk erbjuder vi entreprenad- och servicetjänster inom elinstallation, instrument, fastighetsautomation, hissar, kransystem, kommunikation, säkerhet samt mekaniskt underhåll. Vi är stolta att som en del Granitor företagsgrupp kunna erbjuda många varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklingsmöjligheter för våra anställda, samtidigt som vi har det mindre företagets familjära känsla med god kamratskap och trivsel. Den 12 januari 2022 bytte vi namn från Midroc till Granitor. I över 25 år har vi, tillsammans med kunder och partners, utvecklat hållbara lösningar för samhälle och industri. Vår ambition är att bidra till en bättre framtid - både idag och för kommande generationer.
https://www.granitor.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Bygg & Hantverk
Företagslogga
Göteborgs stad
Bygg & Hantverk
Företagslogga