Hoppa till innehåll
Granitor Electo AB logotyp

Verksamhetschef till Granitor Electro i Göteborg

Ansök nu
Verksamhetschef inom Fastighetsautomation till Granitor Electro Region Väst

Brinner du för Fastighetsautomation? Vill du anta utmaningen att leda och utveckla vår verksamhet inom fastighetsautomation i region Väst? Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda. Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Vi erbjuder nu en spännande roll som verksamhetschef där din uppgift blir att bygga upp och utveckla fastighetsautomation i regionen. Som stöd i din roll erbjuder vi dig vårt interna ledarskaps- och projektledarutbildning som utvecklas av Granitor Business School.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som verksamhetschef blir din uppgift att bygga upp och utveckla fastighetsautomation i regionen. Du kommer på sikt att bygga din organisation och ha personalansvar samt vara ansvarig för avdelningens ekonomiska verksamhet vilket inkluderar affärsansvar. I din roll som verksamhetschef kommer du proaktivt arbeta med befintliga och nya kunder samt att kalkylera och lämna offerter. Du kommer också att driva och leda olika projekt inom entreprenad och service. Du förväntas bidra till verksamhetens utveckling och fokus kommer att ligga på att skapa tillväxt i regionen. För att trivas hos oss behöver du gilla en organisation med öppen företagskultur och korta beslutsvägar samt motiveras av att se andra medarbetare växa.

Värt att veta

Tjänsten är placerad på Granitors kontor i Göteborg. Du rapporterar till Stefan, Regionchef Väst.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har erfarenhet av ledarskap liksom erfarenhet och kunskap inom Fastighetsautomation. Du har affärsfokus, god förmåga att hantera relationer där du förstår vikten och fördelen av att vara lyhörd, vara en god kommunikatör samt att lösa utmaningar på ett konstruktivt och prestigelöst sätt tillsammans med dina medarbetare och kunder. Vidare ser vi att du har ett utvecklingsorienterat förhållningssätt och är en person med god initiativförmåga, bra driv och framåtanda samt är genuint intresserad av teknik och att genomföra hållbara affärer. Det är av vikt i rollen att du kan planera och organisera ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt likväl som att du själv inneha en drivkraft gällande ständig förbättring inom ditt område och har en vilja att sälja, leverera produkten och kompetensen. Vardagen på Granitor präglas av korta beslutsvägar, entreprenörskap och engagemang och för att trivas hos oss bör du ha en teamkänsla och förmåga att skapa relationer både internt och externt.

För att klara av rollen behöver du ha:
  • Relevant utbildning inom fastighetsautomation/teknik från högskola eller motsvarande samt tidigare ledarerfarenhet.
  • Erfarenhet från projektledning, sälj och fastighetsautomation som exempelvis Automations ingenjör, Tekniker, Teknisk säljare eller Projektledare.
  • Branschkunskap och kunskap av att tolka avtalsformer
  • Affärsmässig och kommersiell förståelse, kunna se helheten och kunders behov
  • Goda språkkunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt
  • B-körkort
Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson
Lovisa Wang-Larsen
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 maj 2023 (-1 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech

Fler från samma arbetsgivare