Hoppa till innehåll
Gotit logotyp

Skoladministratör till Gotit!

Ansök nu
Något så viktigt som utbildning kräver givetvis nya och innovativa digitala lösningar i dagens IT-samhälle. Gotit bidrar med flexibla IT-stöd för skolor runt om i landet, både inom grundskola och vuxenutbildningar. De söker just nu en driven skoladministratör. Gärna dig som har tidigare erfarenheter inom vuxenutbildningar. Är du den vi söker? Varmt välkommen in med din ansökan idag!

Information om tjänsten:
Professionals Nord söker för Gotits räkning en skoladministratör. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Gotit. Det är ett vikariat på 1 år, med goda chanser till förlängning efter vikariatets slut.

Gotit satsar på långsiktighet och för dig som anställd erbjuds utvecklingsmöjligheter i ett arbetsklimat där man tror starkt på att investera i individen och i grupp där man förstår varandra. Du får hos Gotit möjligheten att utvecklas i ditt ledarskap. En del av din onboardingprocess är 5-dagars coaching för att du skall få bästa förutsättningar lyckas i rollen. Gotit förnyar ständigt sina produkter och tjänster vilket gör att det för dig som skoladministratör ges förtroendet att stärka och kvalitetssäkra produktutvecklingen.

"Att tillsammans utveckla morgondagens lärande" är den vision du kommer att få vara en del av!

Gotit är en flexibel arbetsplats där du har möjlighet att jobba på distans två dagar i veckan!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Gotits önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett team om 8 personer. Teamet heter "Alvis" och arbetar mot vuxenutbildningar så som Komvux, Yrkeshögskolor och SFI. Dina närmaste kollegor är verksamhetskonsulter, systemutvecklare samt en teamledare. Ni kommer att arbeta tätt där dialogen sällan färdas långt, vilket gör att dina utförande arbetsuppgifter snabbt kommer kunna ge uttryck i form av resultat, som du enkelt kan följa upp med dig själv och dina kollegor.

Du kommer att vara med och bidra med stöd till kunder och användare av Gotits tjänster, utbildning av kunder i dessa tjänster samt agera projektledande och kundansvarig i din roll. Du följer du upp befintliga kunddialoger och är även med som stöttning till säljare. I dina vardagliga arbetsuppgifter ingår även produktutveckling, där du aktivt är med och bidrar till förbättrad och förädlad produkt.

Vi söker dig som
  • Har en avslutad utbildning inom verksamhetsutveckling/administration eller några års erfarenhet som verksamhetskonsult/skoladministratör
  • Har en förståelse för IT-system som stödfunktion, då du kommer agera som administrativt stöd
  • Har erfarenheter inom Alvis som systemstöd riktat mot vuxenutbildningar
  • Har mycket goda kunskaper av det svenska språket, i tal och skrift
Meriterande är tidigare erfarenheter inom projektledning, skoladministration eller skolledning samt av att hålla i utbildningar, men det är inget krav för tjänsten. Önskvärda meriter ser vi även att du har kännedom kring, eller tidigare arbetat i Alvis som administrativt stöd.

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Gotit. Du tar för vana att arbeta serviceinriktat, kreativt och med ödmjukhet. Du är utåtriktad och bekväm med att förbereda, planera och administrera presentationer som riktar sig till Gotits kunder. Arbetet kommer att kräva flexibla arbetssätt där du lägger fokus på samspel med både kollegor och kunder.

START: Omgående, med hänsyn till uppsägningstider

OMFATTNING: Heltid

STAD: Göteborg (resor förekommer)

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Sofie Jonsson
Mer info
Kontaktperson
Sofie Jonsson
Email
Sista ansökningsdag
06 juni 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Gotit skapar IT-stöd med syftet att förenkla och utveckla administrationen från förskola till vuxenutbildning. Programvaror som Skolplatsen och Alvis erbjuder skolorna ett stöd för att bland annat administrera ansökningar, frånvaro, betyg och mycket mer. Läs mer hos https://www.gotit.se/

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare