Hoppa till innehåll
Gotit logotyp

.Net-utvecklare till Gotit!

Ansök nu
Något så viktigt som utbildning kräver givetvis nya och innovativa digitala lösningar i dagens IT-samhälle. Gotit bidrar med flexibla IT-stöd för skolor runt om i landet. De söker just nu en engagerad .Net-utvecklare med ett gediget intresse för att bidra till att befintliga medel avancerar och utvecklas! Är du den vi söker? Varmt välkommen in med din ansökan idag!

Information om tjänsten:

Professionals Nord söker för Gotits räkning en .Net-utvecklare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Gotit.

De satsar på långsiktighet och för dig som anställd erbjuds utvecklingsmöjligheter i ett arbetsklimat där man tror starkt på att investera i individen och i grupp där man förstår varandra. Du får hos Gotit möjligheten att nyttja och påverka ett kurspaket och därmed kan vi styrka att just du får de möjligheter du söker. De förnyar ständigt sina produkter och tjänster vilket gör att det för dig som utvecklare finns stora möjligheter att växa!

"Att tillsammans utveckla morgondagens lärande" är den vision du kommer att få vara en del av!

Gotit är en flexibel arbetsplats där du har möjlighet att under veckodagarna jobba några dagar på distans, på kontoret eller varva dessa.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Gotits önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter:

Du kommer att ingå i ett team om ca 9 personer. Teamet heter "Skolplatsen" och arbetar med förskola, grundskola och gymnasieskola. Dina närmaste kollegor är andra utvecklare och verksamhetskonsulter samt en teamledare. Ni kommer att arbeta tätt där dialogen sällan färdas långt, vilket gör att dina utförande arbetsuppgifter snabbt kommer kunna ge uttryck i form av resultat, som du enkelt kan följa upp med dig själv och dina kollegor. Tillsammans kommer ni att arbeta efter en agil SCRUM-baserad modell om 2 veckors sprintar.

Du kommer att vara med och utveckla nya portaler, underhålla befintliga system samt identifiera förbättringsområden och arbetet kommer att ske i .Net Core MVC och i Gotits legacy applikationer.

Vi söker dig som:
  • Har en avslutad utbildning inom systemutveckling
  • Har tidigare erfarenhet inom C# .Net. (Meriterande är +1 år4s arbetslivserfarenhet)
  • Har tidigare arbetslivserfarenhet av Visual Studio samt SQL Server.
  • Har mycket goda kunskaper av det svenska och engelska språket, i tal och skrift
Vi ser gärna att du har kunskap inom bland annat JavaScript, .Net Core, HTML, CSS, nHibernate, Dapper, automatisering, databashantering samt agil utveckling, men det är inget krav för tjänsten.

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Gotit. Du har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad, självgående och vill ständigt vara med och bidra med kreativa lösningsförslag!
Mer info
Kontaktperson
Sofie Jonsson
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 juni 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Gotit skapar IT-stöd med syftet att förenkla och utveckla administrationen från förskola till vuxenutbildning. Programvaror som Skolplatsen och Alvis erbjuder skolorna ett stöd för att bland annat administrera ansökningar, frånvaro, betyg och mycket mer.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare