Hoppa till innehåll
Gothenburg CoValley AB (GoCo) logotyp

Marknadskoordinator till GoCo Health Innovation City, Göteborg

Om tjänsten
Du är den som gillar att jobba i ett litet team där din roll är bred och du är mer generalist än specialist. Du vet hur man jobbar med sociala medier och hemsidor och tycker det är kul att skriva och jobba kreativt med design, färg och form. Du deltar och är behjälplig vid event och möten, både i mindre och större format. Du kommer få ha övergripande koll på många delar inom vår marknadsföring och vi ser att du har ett nyfiket intresse för att lära dig mer. Du kommer t.ex. att:
  • Ta fram marknadsmaterial, både bild och text
  • Skriva nyhetsbrev
  • Publicera pressreleaser
  • Fotografera
  • Genomföra marknadsaktiviteter
  • Ansvara för uppdatering av hemsidan och sociala medier
  • Ta fram och skriva annonsmaterial
  • Vara med och ta fram koncept kopplat till våra marknadsföringsaktiviteter
  • Assistera vid event och större möten
Vi söker dig som har en relevant utbildning inom marknadsföring men det allra viktigaste för oss är vem du är, din drivkraft och dina förmågor. Vi tror att du kommer från en liknande roll som du har haft de senaste åren och är redo för en ny utmaning. Då vi verkar i både svenska och internationella sammanhang är det viktigt för oss att du är obehindrad i det svenska språket och har mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

För att trivas hos oss ser vi att du är en person som är engagerad i allt du tar dig för. Vi tror att du är en sann lagspelare som trivs i en entreprenöriell, snabbfotad och föränderlig verksamhet där den ena dagen aldrig är den andra lik. Du är en kommunikativ, framåtlutad, modig och initiativtagande do:er som ser till att saker händer. Du har ett kreativt öga och har lätt för att uttrycka dig i skrift och tycker att det är kul med färg och form. Du är flexibel och trivs med att jobba med flera uppgifter parallellt och har lätt för att byta fokus och prioritera om med kort varsel.

Vad GoCo erbjuder dig
Hos oss får du vara en del av ett innovativt företag där mycket spännande saker kommer att hända de närmsta åren. Dessutom kommer du in i ett tidigt skede och kommer tillsammans med oss vara delaktig i att fortsätta utveckla marknadsteamet och din egen roll och det kommer finnas möjlighet för dig att på sikt specialisera dig på de delar som du brinner extra mycket för.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar GoCo med rekryteringsföretaget Jerrie. Vid frågor är du välkommen att maila ansvarig rekryteringskonsult, Jonna Berglöv på jonna.berglov@jerrie.se. Du ansöker med bifogat CV på jerrie.se. Urval sker löpande så ett tips är att söka tjänsten så snart som möjligt, dock senast den 10 april.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 apr. 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GoCo Health Innovation City is the new urban city center where over 200 000 square meters are being developed to attract researchers, entrepreneurs, and talents from around the world. The vision is to create a world-class innovation cluster for health, where collaboration is built into the core.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare