Fysioterapeuter till sydvästra Göteborg

Fysioterapeuter till sydvästra Göteborg

Vi söker fysioterapeuter som gillar att vrida och vända på problem. Och människor. Fysioterapeuter hos oss bidrar till en ännu mer självständig vardag för göteborgarna.

Välkommen till vård och omsorg i Göteborgs Stad.

Arbetsbeskrivning


Är du legitimerad fysioterapeut och vill vara en del av vårt engagerade rehabteam i stadsområde sydväst? Som fysioterapeut i Göteborgs Stad är du aldrig ensam. Här jobbar du i team med allt från arbetsterapeuter till sjuksköterskor. Och i förlängningen bidrar du och dina kollegor till en ännu mer självständig vardag för göteborgarna.

Vi bedriver kommunal hälso- och sjukvård och ansvarar för rehabiliteringen för personer som bor i ordinärt boende samt på vård- och omsorgsboende. Vi arbetar utifrån ett personcentrerat förhållningssätt med fokus på patientens resurser och delaktighet. Som fysioterapeut utför du bedömningar, behandlingar och utvärderingar. I arbetet ingår också att handleda omvårdnadspersonal och ordinera rehabiliteringsinsatser samt att förskriva och prova ut medicintekniska hjälpmedel.

På våra arbetsplatser har vi ett öppet och stöttande klimat där varje medarbetare är viktig. Inom arbetsgruppen finns bred kompetens och vi värdesätter varandras erfarenhet och kunskap och ser gärna att du som anställd vill vara delaktig i utvecklingsarbetet av våra verksamheter. För vi tror som sagt att du gillar att vrida och vända på saker och ting.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av rehabiliteringsarbete men vi välkomnar även dig som är nyexaminerad. I arbetet kör vi ofta bil mellan patienterna och därför krävs det att du har B-körkort och körvana. Vi ser gärna att du har erfarenhet av något IT-baserat journalsystem och har grundläggande datakunskaper.

Arbetet som fysioterapeut är självständigt och du har förmåga att agera på egen hand utifrån vad situationen kräver och kan ta egna beslut i arbetet. Du är en god lyssnare och ser hela människan, oavsett diagnos och ålder. Du är produktiv och motiverad samt har ett starkt engagemang och entusiasm för ditt arbete. Vidare tar du dina arbetsuppgifter på allvar, är mån om att slutföra det du påbörjat och ser till att arbetet blir rätt utfört. Uppdraget innehåller många samarbetsytor, vilket ställer krav på din förmåga att arbeta tillsammans med andra och du verkar för ett respektfullt arbetsklimat.

Vad roligt att du vill bli vår fysioterapeut och en del av vårt team inom vård och omsorg i Göteborgs Stad! Vi lovar att det är många trevliga kollegor som längtar efter att träffa dig. Lycka till med din ansökan!

Övrig information

Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vi arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Som medarbetare i äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen erbjuder vi dig:
  • Trygg anställning med goda anställningsvillkor
  • Karriärmöjligheter
  • Internutbildningar
  • Spännande och meningsfulla arbetsuppgifter
  • Introduktion vid nyanställning
  • Heltid med möjlighet till deltid
  • Friskvårdsbidrag, cykelbidrag samt andra rabatter och erbjudanden
När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag:
Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Referensnummer:

C120487

Kontaktpersoner

Karin Hult, Enhetschef rehabilitering
Telefon: 031-366 05 60
E-post: karin.hult@aldrevardomsorg.goteborg.se

Monika Linghoff, Enhetschef
Telefon: 031-366 15 92
E-post: monika.linghoff@aldrevardomsorg.goteborg.se

Fackliga företrädare

Peter Carlmark, SACO-rådet/Fysioterapeuterna
E-post: peter.carlmark@aldrevardomsorg.goteborg.se
Mer info
Kontaktperson Karin Hult, Enhetschef rehabilitering
Telefon 031-366 05 60
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.goteborg.se/
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen

I Äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen gör vi insatser som leder till goda möten med dem vi är till för och med varandra. Med en kultur, förhållningssätt och styrning- och ledning i ständig utveckling skapar vi de bästa förutsättningarna.

Vi är ca 9 000 medarbetare som jobbar i hela staden och som gemensamt driver verksamheten varje dag. Vi har över 50 vård- och omsorgsboenden, 200 korttidsplatser, 30 öppna träffpunkter, hemtjänst till över 8 000 personer och hälso- och sjukvård till 15 000 personer varje år.

Vill du också jobba för en mer meningsfull vardag och service av högsta kvalitet för invånarna i Göteborg? Välkommen till en arbetsplats där vi bryr oss om varandra, arbetar tillsammans och tänker nytt. Vi är Göteborg.