Sales Support till gop i Kungsbacka

Sales Support till gop i Kungsbacka

OM TJÄNSTEN
I rollen som Sales Support samarbetar du med våra kunder och jobbar tätt tillsammans med bl.a. sälj, lager och inköp. Tjänsten riktar sig mot dig som trivs med att agera spindeln i nätet, internt så väl som externt. Arbetsuppgifterna är av stor variation och kan innehålla både order, offerter, leverans- och produktfrågor Ditt dagliga arbete innebär mycket kontakt via telefon och mejl. I många avseenden är du kundens första möte med gop vilket ställer stora krav på gott kundbemötande och effektivt handlande.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Mottagning och registrering av order i affärssystem
  • Ta emot förfrågningar och skapa offerter/underlag till kund
  • Leveransbevakning och viss logistikplanering
  • Uppdatera och underhålla kunddata
  • Produktsupport
  • Skapa mervärde för kunden genom att stötta utesäljare och produktchefer i affärsprocessen
  • Prioritera, fördela samt ta emot inkommande samtal och mail

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har arbetat i liknande befattningar sedan tidigare och trivs med supportrollen. Du har en hög servicenivå och vill ge kunderna den expertis och engagemang som krävs för en lyckad affär. Du är social och är duktig på att både skapa och bibehålla relationer, såväl internt som externt. Du har en positiv inställning, gillar att arbeta i team och har en förmåga att leverera. Det är meriterande om du har arbetat i order/affärssystemet Microsoft Dynamics AX. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.


VI ERBJUDER

gop är marknadsledande inom sitt segment och drivs av en stark entreprenörsanda. Hela tiden utvecklas nya produkter och koncept för att tillgodose marknadens behov och önskemål. De har en platt organisation där möjligheten till påverkan är stor och eget ansvar ses som en självklarhet.


ÖVRIGT

Du ingår i ett team som består av 9 medarbetare och tjänsten är placerad på kontoret i Kungsbacka och du rapporterar till Sales Support Manager.

Ansökan
Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent i denna rekrytering, ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information vänligen kontakta Johan Sjöberg på 0761-709851 mail johan.sjoberg@yourtalent.se

Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 okt 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

gop är experter inom alla typer av plastmaterial och vi vet vilken nytta de var och en kan skapa för samhälle, företag och privatperson - nu och framåt. I vårt erbjudande ryms både innovativa, egenutvecklade produkter, marknadens starkaste varumärken och kundanpassade lösningar. Våra kunder finns inom bygg, trädgård, entreprenad och industri över hela Skandinavien. Vi arbetar i nära samarbeten med våra kunder så att vårt erbjudande anpassas för den verklighet som de möter varje dag. Det har varit en självklarhet för oss sedan starten 1968. gop är idag drygt 80 anställda med en omsättning på ca 500MSEK med kontor i Kungsbacka, Stockholm, Oslo och Sorø. Läs mer på www.gop.se