Hoppa till innehåll
Getinge logotyp

Servicetekniker

Publiceringsdatum
08 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Tillsammans kan vi göra skillnad!

På Getinge är vi engagerade i att hjälpa våra kunder att rädda liv och säkerställa utmärkt vård. Vi erbjuder innovativa lösningar för operationsrum, intensivvårdsenheter, steriliseringsavdelningar och för Life Science och institutioner. Ett jobb hos Getinge kommer att ge karriärmöjligheter som både inspirerar och utmanar.

Vår ambition är att driva hållbar tillväxt för både vårt företags långsiktiga framtid såväl som samhällets. Vi förnyar oss ständigt och framför allt inom områden där vi verkligen kan göra skillnad. Vi är stolta, passionerade och prestationsdrivna i allt vi gör i vår yrkesvardag! Vi strävar också efter att bli det första CO2-utsläppsneutrala medicinteknikföretaget i världen.

Hos oss kan du göra skillnad varje dag!

Hur skapar vi framgång?
Getinge med tillhörande område Infection Control är världsledande inom områdena sterilisation och desinfektion. Vår serviceavdelning, som består av 75 servicetekniker, förser den svenska marknaden med service, reservdelar, utbildning, teknisk support samt utför installationer, igångkörningar och validering på plats hos kund. Tack vare att våra servicetekniker finns i hela landet, kan vi erbjuda våra kunder snabb och kvalitativ service.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som servicetekniker kommer du att vara vår främsta representant hos våra kunder inom sjukvård. Du kommer att tillhöra teknikerteamet och som medarbetare i teamet kommer du ha en varierad vardag med högt tempo.

Ex. på arbetsuppgifter:
 • Felsökning
 • Reparation
 • Service av våra produkter såsom diskdesinfektorer och autoklaver
 • Kvalitetsuppföljning och dokumentation av utförd service
I denna roll kommer du tillhöra Region Väst och placeringsort för tjänsten är Göteborg med omnejd. Som resande servicetekniker kommer du också få stötta upp i andra delar i och utanför regionen tillsammans med resten av teamet. Tjänsten innebär även ca 20 övernattningar/år på annan ort.

Vem söker vi?
Vi söker dig som vill arbeta med installation, felsökning, reparation och service av tekniskt avancerade produkter i ett yrke som ställer stora krav på självständighet, noggrannhet och eget ansvar. Vi ser gärna att du har någon form av dokumenterad teknisk erfarenhet eller bakgrund men det viktigaste är att du som person är nyfiken och har en vilja av att lära. Som person är du serviceinriktad och du tycker det är roligt att kommunicera såväl med kunder som kollegor. Det är även viktigt att du kan planera och prioritera vid stressiga moment då det kan förekomma i arbetsvardagen.
 • Du har B-körkort.
 • Goda kunskaper i Microsoft Office.
 • Behärskar Svenska och Engelska i såväl tal som skrift.
Det är meriterande om du har dokumenterad utbildning, kunskap och/eller behörighet inom El.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig ett spännande och varierande arbete där du har möjligheten att utvecklas i ett företag som ser medarbetarna som deras största tillgång. Du blir del av en internationell organisation där du har chansen att ta del av både kollegors kunnande och våra interna utbildningar. Vi ser kompetensutveckling av våra medarbetare som en strategiskt viktig del i vår utveckling.

Världen står inför stora utmaningar, varav möjligheten att förse världens befolkning med högkvalitativ och effektiv sjukvård är en. Människor lever längre och enligt WHO är välfärdssjukdomar, såsom hjärt- och kärlsjukdomar, en av de främsta dödsorsakerna i världen. På Getinge är vi djupt engagerade i att varje människa och samhälle ska ha tillgång till bästa möjliga sjukvård. Det handlar om att hjälpa kunderna med deras utmaningar inom sjukvården genom att förse dem med nödvändig kunskap, teknologi och resurser för att nå bästa möjliga kliniska resultat och ytterst för att rädda liv.

Ansökan
Om du känner att rollen passar dig, tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag och ta chansen att bli vår nya servicetekniker!

Vi hanterar ansökningarna löpande!

Liknande Jobb

Getinge logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 mars 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

 • Founded in 1904 in the small town of Getinge, Sweden
 • Providing hospitals and life science institutions with products and solutions aiming to improve clinical results and optimize workflows
 • Offering includes solutions for intensive care, cardiovascular procedures, operating rooms, sterile reprocessing and life science.
 • More than 11,000 employees worldwide