Fönsterputsare till vår Specialavdelning

Fönsterputsare till vår Specialavdelning

Ge Bäst Services AB grundades år 2000, och har idag ca 95 anställda. Vi utför allt inom lokalvård både inom offentlig och privat sektor, och vi har uppdrag som sträcker sig över årets alla dagar, på dygnets alla timmar. Våra värdeord är trygghet, förtroende och effektivitet vilket kännetecknar våra leveranser till kund och hur vi förhåller oss till våra arbetskamrater.

Fönsterputsavdelningen växer och vi söker nu dig som vill ha ett tidsbegränsat uppdrag med fokus på fönsterputs hos våra kunder i och omkring Göteborg. Uppdraget sträcker sig från april-augusti, med möjlighet till förlängning.

Vi söker nya kollegor som vill vara en del av ett gott gäng och som vill vara bäst när det gäller. Inga uppdrag är för små eller för stora och vi lämnar alltid ett bra resultat för att få en nöjd kund. Våra uppdrag ser olika ut för varje dag, och vi behöver kollegor som gillar när det högt tempo, och som själva kan planera sin dag och ställa om med kort varsel. Specialen innebär att vi är ett team som tycker om att stötta varandra och ta gemensamt ansvar att jobbet blir ordentligt gjort, inom utsatt tidsram. Uppdragen utförs i offentlig verksamhet, vilket gör att höga krav ställs på att du respekterar våra och kundernas sekretesskrav.

Krav: Minst 6 månaders erfarenhet av professionell fönsterputsning. B körkort. Ingen höjdrädsla. Du ska vara kommunikativ både bland kollegor och hos kund, därför ska du kunna tala, läsa och skriva svenska utan hinder. Det finns även krav från kund att genomgå en svenska test där prov på tal, skrift och läsförståelse ingår. Detta för att få utföra uppdrag i deras lokaler. Att du är pålitlig, noggrann och ansvarsfull ser vi som en självklarhet. Du ska kunna arbeta lika bra självständigt som i grupp. Vi ser att du är social, positiv, prestigelös och gillar humor. Arbetet utförs i huvudsak dagtid mån-fred, men vid hög arbetsbelastning, och vid vissa uppdrag krävs ibland att man kan arbeta övertid, helg kvällar/natt. Uppdraget utförs i i stort sett alla väder.

Meriterande: Utbildning på lift, höga höjd, högtryck. Vana att arbeta mot tidsstyrda uppdrag. Utbildning CLV+, SRY eller liknande.

Kompetens: stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökande. Urval sker löpande.

antal tjänster: 4

Heltidstjänst måndag-fredag. Tidsbegränsad anställning. Lön enligt kollektivavtal.

tillträde: snarast eller enligt överenskommelse
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fastighet, Lokalvård
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ditt fullservicebolag inom lokalvård och fönsterputs.

Ett namn som vårt förpliktigar. Att vi alltid ger högsta städkvalité är förstås en självklarhet. Men när du väljer oss får du dessutom riktigt bra service, hela vägen från förfrågan till slutfört arbete. Med över 20 års erfarenhet och hundratals lojala kunder törs vi tro att det faktiskt är sant: Vi är vad vi heter!