Hoppa till innehåll
Gate Gourmet logotyp

Cateringmedarbetare till Gate Gourmet

Om tjänsten

Gate Gourmet är världens största oberoende cateringföretag och producerar, paketerar och levererar catering för flygbolag och järnvägar. Som cateringmedarbetare kommer du att ingå i ett team, där alla hjälper varandra att sammanställa dagens förutbestämda produktion. Det kan till exempel handla om att förbereda och paketera måltider till flygningar hos några av Nordens största flygbolag. I arbetet ingår tillredning, diskning, dukning, paketering av mat och fördela upp i enportionsförpackningar. Detta är ett skiftarbete där du förväntas arbeta varannan helg.

I din roll som cateringmedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Tillredning

- Paketering av mat

- Diskning

Tjänsten som cateringmedarbetare är ett konsultuppdrag med start i våren 2023. Det innebär att du kommer att vara anställd hos Adecco, men uthyrd till Gate Goutmet.

Om dig

Vi söker dig som är noggrann och tycker om att arbeta i ett högt tempo. För dig är det en självklarhet att ställa upp för kollegor och du vill bidra till en god stämning. Landvetter är ett säkerhetsklassat område och därför kommer du att registerkontrolleras enligt Transportstyrelsens bestämmelser. Detta innebär att du måste lämna in bevis på vad du har varit sysselsatt med de senaste fem åren, i form av till exempel studieintyg eller arbetsintyg. Vidare ser vi att du är flexibel och kan snabbt skifta både fokus och tempo vid behov.

Viktigt för tjänsten är:

- Att du trivs i ett högt tempo

- Noggrann

- Flexibel

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Jennifer Lindqvist via jennifer.lindqvist@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Cateringmedarbetare, Produktionsmedarbetare, Landvetter, Adecco, Göteborg

Mer info
Sista ansökningsdag
01 apr. 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare