Antenningenjör till Gapwaves!

Antenningenjör till Gapwaves!

Gapwaves söker just nu en nyexaminerad ingenjörsstudent eller dig som har några års erfarenhet i branschen! Är du redo att ingå i ett engagerat team som möter kundförfrågningar som ständigt växer? Läs då vidare så berättar vi mer!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Gapwaves räkning en antenningenjör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Gapwaves. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Gapwaves har sitt ursprung i forskning som genomfördes vid Chalmers tekniska högskola och grundades år 2011. Gapwaves vision är att vara den mest innovativa leverantören av mm-vågsantennsystem och den föredragna partnern för de som banar väg för nästa generations trådlösa teknologi. Genom att dra nytta av den banbrytande teknologin hos Gapwaves hjälper de pionjärer inom telekom, fordonsindustrin och satellitkommunikation att skapa högpresterande mm-vågsantennsystem som bidrar till att omdefiniera vardagslivet. Gapwaves kunder, som du kommer att arbeta nära mot, inkluderar några av världens mest innovativa och framgångsrika teknik- och fordonsföretag, spridda runt om i världen. På Gapwaves kommer du att uppleva en öppen atmosfär där de uppmuntrar sina anställda att lita på varandra, sätta teamet först och ta initiativ.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Gapwaves önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Arbetsuppgifter

Som junior antenningenjör hos Gapwaves kommer du ingå i R&D-teamet där du ges möjligheten att successivt växa i riktning mot en alltmer ansvarstagande roll. Tillsammans med dina kollegor är du med och levererar innovativa lösningar med avancerad teknisk kompetens. Ansvaret börjar från produkt-specifikation, design, verifiering och leverans till kund. Som antenningenjör är huvuduppgiften att designa och verifiera antenner tillsammans med resten av teamet. Beroende på din erfarenhet och position, kommer teknisk expertis och drivkraft att vara en viktig tillgång i interaktionen med kunden, stödja dina kollegor, RF-design, felsökning och kvalitetssäkring. Dessutom kommer du att ges möjlighet att delta i deras forskningsaktiviteter och akademiska samarbeten.

Vi söker dig som
  • Har en ingenjörsexamen inom elektroteknik eller några års erfarenhet inom antenn- och RF-design!
  • Har ett naturligt driv och ett gediget intresse för teknik.
  • Har även en passion för att utvecklas och ser möjlighet i att få gå bredvid en senior antenningenjör som coachar dig framåt i arbetet.
  • Goda kunskaper i engelska är ett krav för tjänsten!
Meriterande för tjänsten är erfarenheter inom elektromagnetisk teori och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av RF-design och känner till CTS, HFSS och ADS. Du kanske till och med har arbetat som antenningenjör tidigare, redo att ta nästa steg att utvecklas inom just detta!

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Gapwaves. Du är innovativ, passionerad och har enkelt för att lyfta dina idéer.

START: Omgående

OMFATTNING: Heltid

STAD: Göteborg

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Adrian Couture

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson Adrian Couture
Email Mejla Adrian Couture
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 29 mars 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!