Hoppa till innehåll
Furuno Sverige söker servicetekniker!

Om du vill arbeta med den senaste tekniken av navigations- och kommunikationsutrustning till fritidsbåtar, fraktfartyg, oljetankers, arbetsbåtar, landbaserad väderradar och ha ett omväxlande och utvecklande arbete, så är detta ett arbete för dig!

Tjänsten
Ett omväxlande och stimulerande arbete med utvecklingsmöjligheter.

Som tekniker ingår du i vårt härliga serviceteam som idag består av 8 medarbetare som arbetar med koordination, support, installation, besiktningar, underhåll och service av navigations- och kommunikationsutrustningar.

Vårt kontor ligger i Högsbo industriområde där support och verkstadsarbeten utförs och/eller ombord på fartyg vid olika hamnar och varvsmiljöer där våra produkter underhålls och installeras både i Sverige och utomlands.

En vanlig arbetsdag kan börja på kontoret, men snabbt komma att ändras till att du sitter i bilen och är på väg ut till ett fartyg för att lösa deras problem...

Om dig
Du är teknikintresserad, serviceinriktad och lösningsorienterad.

Du är initiativrik, ansvarsfull och trivs med att arbeta både självständigt och i ett team.

Du har lätt för att kommunicera både i tal och skrift då support ingår i jobbet.

Som tekniker behöver du även vara flexibel då tiderna kan variera eftersom vi styrs av våra kunder och fartygens tillgänglighet men i övrigt är våra kontorstider vard. 08.00-16.30.

Kvalifikationer
  • Elektronikutbildning, som lägst en examen från ett tekniskt gymnasium eller motsvarande.
  • Grundläggande nätverks- och IT-kunskaper.
  • Behärskar svenska och engelska väl, både muntligt och skriftligt.
  • B-körkort.
Övrigt
Furuno Sverige AB, beläget i Högsbo, är ett helägt bolag under Furuno Danmark A/S som ingår i den japanska Furuno Electric koncernen. Vi är ett härligt gäng på 15 personer som sitter i nyrenoverade lokaler med närhet till busshållplats och med parkeringsplatser utanför entrén. Vi erbjuder kollektivavtalade förmåner såsom tjänstepension, reglerad övertidsersättning, tillämpade försäkringar samt friskvårdsbidrag.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och börjar med en sex månaders provanställning. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Om du tycker att det låter intressant är du välkommen att skicka in din ansökan i form av CV och personligt brev till: jobb@furuno.se alternativt via knappen "Ansök nu" - märk din ansökan med "Servicetekniker".

Intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ytterligare information om tjänsten lämnas av servicechef Maria Nederman på telefon 031-709 89 47 eller via mejl mn@furuno.se.
Mer info
Kontaktperson
Maria Nederman
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 apr. 2023 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Furuno är ett globalt verksamt företag och marknadsledande inom marinelektronik med ett brett produktsortiment för handelssjöfarten, det större utsjöfisket och fritidsbåtsägaren. Vi utvecklar och producerar utrustning inom huvudområdena navigation, kommunikation och fisksökning samt har produkter för landmobila applikationer. Furuno är känt för hög kvalitet, stor driftsäkerhet och satsar kraftigt på utvecklingen av framtidens marinelektronik och IT-lösningar. Furuno Sverige AB, beläget i Högsbo, är ett helägt bolag under Furuno Danmark A/S som ingår i den japanska Furuno Electric koncernen. Vi är ett härligt gäng på 16 personer som sitter i nyrenoverade lokaler med närhet till busshållplats och med parkeringsplatser utanför entrén.

Liknande jobb