Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Testutvecklare till Parker Hannifin!

Publiceringsdatum
20 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en driven och ansvarstagande ingenjör med erfarenhet inom elektronik och programmering? Vill du bli en del av ett väletablerat bolag som ständigt strävar efter att ligga i framkant för vad som är tekniskt möjligt? Se då hit! - Vi söker nu för vår kund Parker Hannifins räkning en Testutvecklare.

OM TJÄNSTEN:
I rollen som Testutvecklare säkerställer du att produkterna möter kundernas förväntningar. Detta genom att ansvara för att utveckla och underhålla funktionstester som används på IQAN-produktionsanläggningar globalt. Du kommer också vara Testspecialist där du stödjer projekt och implementering på produktionssajter.

IQAN är en produktfamilj med världsledande systemlösningar med fokus på styrning av mobila maskiner. IQAN erbjuder lösningar för funktionell säkerhet, tillförlitlighet och högpresterande system. Produktportföljen består av styrenheter, displaymoduler och mjukvarulösningar. Som Testutvecklare ger du support till produktionsanläggningarna i både Sverige och USA och är behjälplig vid installationer. Detta ger dig möjlighet att aktivt bidra både på distans men också på plats, vilket kan innebära en del resor i tjänsten. Du kommer tillhöra IQAN:s ingenjörsteam i Mölnlycke, där det idag är ca 25 personer och sitter i trevliga öppna lokaler.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Delta i utvecklingsprojekt med fokus på design för testbarhet
 • Felsöka elektronik och supporta produktionen
 • Systemdesign av IQAN produktionstestsystem
 • Vidareutveckla Parkers befintliga plattform av produktionstester i LabView
 • Stötta hela produktlivscykeln
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en eftergymnasial utbildning inom elektronik eller liknande
 • Erfarenhet och kunskap av elektronik och programmering i LabView
 • Kan kommunicera obehindrat i Svenska och Engelska då detta kommuniceras såväl internt som externt
 • Har ett genuint tekniskt intresse
Stor vikt kommer vidare att läggas vid personlig lämplighet där du som person är drivande och har en pragmatisk och problemlösande inställning till ditt arbete.

OM KUNDFÖRETAGET:
Parker Hannifin är världsledande inom rörelse- och styrteknik och tillhandahåller precisionslösningar för en rad olika mobila och industriella användningsområden samt för flygindustrin. Parker finns överallt där det rör sig. På Parker finns det en oöverträffbar bredd och djup i produktsortimentet, vilket grundar sig i en global marknadsledande position hos nio kärnteknologier inom rörelse- och styrteknik, inklusive flygindustrin, klimatkontroll, elektromekanik, filtrering, vätske- och gashantering, hydraulik, pneumatik, processkontroll samt tätning och avskärmning. Parker använder dessa produkter och tekniker separat för att uppfylla enklare kundbehov, eller så kan de kombinera dem och utveckla system för kunder med behov av mer komplexa lösningar.

Utöver det är Parker Hannifin mycket måna om att upprätthålla en samarbetsorienterad miljö. De arbetar tvärfunktionellt teamen emellan och hittar på mycket aktiviteter tillsammans. Du har förmånen att bli en del av ett bolag som sitter i mycket fräscha lokaler och där frukost finns att tillgå som en bra start på dagen!

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är en direktrekrytering vilket innebär att Friday ansvarar för rekryteringen men att du kommer bli direkt anställd av Parker Hannifin.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare.
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid.
 • Placering: Göteborg, Mölnlycke.
 • Rekryteringsansvarig: Sanja Velimirovic .
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Liknande Jobb

Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 mars 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?