Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Testingenjör till PowerCell

Ansök nu
Vill du vara med och förändra marknaden för energiproduktion till det bättre? Då är detta något för dig! Vi söker för PowerCells räkning en driven och engagerad medarbetare inom provning och embeddedutveckling. Välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten:
Som testingenjör för bränslecellsstackar bidrar du till att utveckla kunskap och lösningar mot projektmål och produktkrav, både mot specifika kundprojekt och vidareutveckling av bränslecellsstackarna. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat att planera, utföra och rapportera bränslecellstestning med hög kvalitet. I rollen som testingenjör arbetar du i nära samarbete med projektledare, labbpersonal och andra testingenjörer i ditt team samt bidrar till utvecklingen av test, provrutiner och analys av mätdata.

Vi söker dig som:
 • Har en relevant eftergymnasial utbildning, exempelvis maskinteknik, elektroteknik, mekatronik, kemiteknik eller motsvarande
 • Har ett intresse för test och provning
 • Flytande kunskaper i engelska, både i tal och skrift.
Vi ser det som meriterande om du:
 • Har arbetslivserfarenhet från test och provning
 • Har erfarenhet från programmering i C++, Python eller Matlab
 • Har erfarenhet av att labba med el, mätteknik och att mäta signaler i brusiga miljöer.
 • Har kunskap kring digital kommunikation (CAN, Seriell eller liknande).
 • Har kunskap kring maskinteknisk termodynamik (kompressorer, ventiler, rör, osv.)
Om kundföretaget:
PowerCell arbetar hårt för att leverera kraftfulla vätgasdrivna bränsleceller och system till sina kunder världen över. I takt med att efterfrågan på produkterna ökar, ligger företaget också i framkant i utvecklingen av bränsleceller. PowerCell tror starkt på sin teknik, och inte minst på sina medarbetares förmåga att leverera lösningar i världsklass - dels nu, men också i framtiden.

Om anställningen:
Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från båda parter är att du därefter blir direktanställd hos PowerCell.

Övrig info:
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg
 • Start: Omgående/Enligt överenskommelse
 • Kontaktperson: Pontus Somi, pontus@friday.se
 • Lön: Fast månadslön
Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi har gått över till urvals- och intervjufasen.

Om Friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 okt. 2023 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare