Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Systemsupportingenjör till Samhällsnyttigt Bolag!

Publiceringsdatum
01 december 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
En ambulans med påslagna blåljus och sirener susar snabbt fram genom trafiken för att rädda en människa i nöd. Känslan av att du bidragit till ambulansens snabba uttryckning är helt underbar! Samhällsnyttan är verkligen påtaglig när man jobbar med teknik som räddar liv. Kanske är det du som är vår kunds nästa Systemsupportingenjör?

OM TJÄNSTEN:
Friday söker för kunds räkning Systemsupportingenjör till deras kontor i Göteborg. Kunden är ett växande mjukvaruföretag som utvecklar informationsteknik för verksamhetskritiska system i internationell miljö. Hur häftigt att arbeta med en produkt som faktiskt räddar liv?

Hos vår kund arbetar ca 55 personer. Huvuddelen sitter i Göteborg, men dem har även kontor i Stockholm och i Valencia, Spanien. Så klart har dem även ”hemmakontor” där det är helt ok att vara också. Företaget satsar framåt och utökar teamet där de söker nyfikna medarbetare som brinner för innovation och bidrar med framåtanda.

I rollen som Systemsupportingenjör kommer du arbeta med IT- och applikationssupport för att säkerställa att de interna testmiljöerna är uppdaterade och välfungerande, i ett nära samarbete med utvecklingsteam, testare och andra IT-kollegor. Då vår kund ser att du kommer bli applikationsspecialist för deras interna system och applikationer är det viktigt att du känner ägandeskap för miljön och kan supportera hela IT-organisationen i deras dagliga arbete.

Du kommer exempelvis att:
 • Vara ansvarig för och hantera testsystemens IT- och applikationsmiljö.
 • Säkerställa att testsystem körs kontinuerligt varje dag och löser de problem som kan uppkomma.
 • Ansvara för planering och uppsättning av nya testsystem tillsammans med utvecklingsavdelningen.
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet inom IT-support eller liknande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
 • Talar och skriver flytande svenska samt engelska, då båda språken kommuniceras internt.
Det är meriterande om du:
 • Har kunskaper inom containerteknik.
 • Har kunskaper i eller intresse för DevOps, då det kan finnas möjligheter att arbeta med DevOps-uppgifter.
Vidare kommer stor vikt läggas vi personlig lämplighet. Vi söker dig som har passion för IT och ständigt vill utveckla dina färdigheter, samt gärna delar med dig av dina kunskaper och idéer till hela organisationen. Som person är du en teamplayer med en positiv inställning och can-do-mentalitet, med en fallenhet för att hitta lösningar till tekniska problem.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid.
 • Placering: Centrala Göteborg.
 • Kontaktuppgifter: Hanna Lejon.
 • Lön: Fast månadslön.
 • Start: Enligt överenskommelse.
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framför allt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 jan. 2024 (51 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga
Stockholms stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga