Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Student till sommarjobb som Valideringsingenjör!

Ansök nu
Läser du en högskole-/universitetsutbildning inom maskinteknik, materialteknik eller likvärdigt område och söker ett meriterande sommarjobb? Är du intresserad av mekanisk validering och entusiastisk över att arbeta med verifiering av nyutvecklade produkter och processer? Vår kund erbjuder dig en högst stimulerande miljö för att utvecklas inom - och en chans till att samla på dig meriterande erfarenhet vid sidan av studierna! Välkommen med din ansökan.

OM TJÄNSTEN:
Friday söker för kunds räkning en student till sommarjobb som Valideringsingenjör inom mekanik med möjlighet till fortsättning under hösten. Vår kund är en massproducent av produkter inom avancerade antennlösningar för nästa generation av autonoma enheter. I tjänsten kommer du att under sommaren, runt perioden v.23 till v.32, att stötta en del av R&D-avdelningen med att leverera innovativ teknik. Som mekanisk Valideringsingenjör kommer du att arbeta över olika projektteam för att utveckla och genomföra mekaniska mätningar på delnivå och för den slutliga monterade produkten.

Exempel på arbetsguppgifter:
 • Mekaniska mätningar och verifiering av delar och monterade antenner mot specifikationer
 • Underhåll av in-house laboratorieutrustning för mekaniska mätningar
 • Stötta med utveckling av bästa praxis för mätning och analysmetoder som ska användas i forsknings- och utvecklingsprojekt.
 • Kvalitetssäkring av produkter.
 • Tillhörande dokumentation.
VI SÖKER DIG SOM:
 • Är studerande på högskola eller universitet inom maskinteknik, materialteknik, produktion eller likvärdigt område.
 • Kan arbeta vid behov under sommaren mellan v.23-32.
 • Är flytande i engelska i både tal och skrift då språket kommuniceras internt och externt.
Det är inget krav, men meriterande om du
 • Är studerande på en masterutbildning inom maskinteknik, materialteknik, produktion eller likvärdigt område.
 • Tidigare har arbetat med mekaniska specifikationsritningar.
 • Har erfarenhet av att sätta upp och underhålla laboratorieutrustning och att arbeta med högvolymprodukter.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet där vi tror att du är strukturerad, noggrann och kommunikativ. Du har lätt för att prata med olika personer och att samarbeta. Vi ser vidare att du även är självgående och tar stort ansvar för ditt arbete samtidigt som du gärna arbetar i ett nära samarbete med dina kollegor. Vidare är du initiativtagande där du också kan vara lugn och stabil även i pressade situationer.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av av Friday.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Vid behov under perioden v.23 - v.32 cirka, med möjlighet till fortsättning under hösten.
 • Placering: Göteborg
 • Kontaktuppgifter: Sophie Tisell
 • Lön: Fast timlön
 • Start: Omgående/Enligt överrenskommelse
OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framför allt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 juni 2023 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare