Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Serviceinriktad IT-Tekniker till FlexLink

Publiceringsdatum
20 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du ett brinnande intresse för IT och teknik och är en serviceinriktad lagspelare som vill arbeta i en bred teknisk roll? Kanske har du nyligen tagit examen från en teknisk eftergymnasial utbildning eller så har du arbetat inom området i några år - oavsett så har vi tjänsten för dig. Välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten:
Friday söker för FlexLinks räkning en serviceinriktad IT-tekniker. FlexLink, med huvudkontor i Göteborg, är en ledande aktör inom automatiserad produktion och materialflödeslösningar. Här får du vara en del av ett mindre och sammansvetsat team i Gamlestaden som tillsammans arbetar för att stötta kollegor med olika IT-ärenden, allt från enklare uppgifter till felsökningar av mer komplex karaktär.

Arbetsuppgifter:
 • Supportera organisationen och medarbetarna vid olika typer av IT-relaterade problem och ärenden
 • Lägga till rättigheter och supportera kollegor i SharePoint
 • Skapa konton och rättigheter på konton i Active Directory
 • Arbeta med Azure AD
 • Underhålla den tekniska infrastrukturen och servrar
 • Felsöka/sätta upp applikationer i Flow
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har minst 2 års arbetserfarenhet från en liknande roll
 • Besitter goda kunskaper i SharePoint, Flow, Active Directory och Exchange
 • Har arbetat med Intune
 • Är obehindrad i både svenska och engelska i både tal och skrift då språken kommuniceras internt
Vidare söker vi dig med ett stort intresse för och goda kunskaper inom IT/teknik. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet, där vi som person tror att du är en organiserad och självgående problemlösare. Då du kommer arbeta nära resterande medarbetare i IT-teamet och supportera organisationen tror vi även att du är en serviceinriktad lagspelare med goda kommunikationsfärdigheter som uppskattar att lära dig av andra. Du räds inte av att samtala med andra människor och hjälper gärna till och hugger in där det behövs.

Övrig info:
 • Omfattning: Heltid 6 månader
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Placering: Gamlestaden
 • Kontaktuppgifter: Gabriella Bergström, gabriella@friday.se
 • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framför allt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 jan. 2024 (44 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb