Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Serviceingenjör till bolag inom energiindustrin!

Ansök nu
Vill du vara med och bidra till en hållbar utveckling, både lokalt som globalt i en utmanande och utvecklande roll? Nu söker ett familjärt bolag som arbetar med hållbara energikällor inom avancerad brännarteknik dig, som har ett genuint teknikintresse och som uppskattar ett varierande arbete med mycket kundkontakt. Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN:
Vi på Friday söker nu för kunds räkning en resande serviceingenjör, där du kommer utgå hemifrån - med fördel kring våra befolkningstäta områden i Sverige, alternativt från huvudkontoret i Göteborg. Kundföretaget har över 50 års erfarenhet inom förbränningslösningar inom innovativ brännarteknik. Som serviceingenjör kommer du vara en del av ett engagerat serviceteam, där ni tillsammans ansvarar för driftsättning, underhåll och service av bolagets egenutvecklade energianläggningar och tillhörande utrustning för förbränning. Du kommer få en grundlig introduktion om verksamheten och deras produktportfölj av erfarna kollegor för att ge dig rätt förutsättningar att lyckas i rollen som serviceingenjör. Vill du få möjlighet att arbeta praktiskt och självständigt med frihet under ansvar och stora utvecklingsmöjligheter, är det här något för dig!

Det förekommer resor i tjänsten, där uppdragen ofta sträcker sig mellan 1-5 dagar i omfattning - främst inom Skandinavien och Europa. Kunderna finns på olika industribolag samt energibolag.

VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en eftergymnasial utbildning inom mekanik, el, styr & regler eller automation, gärna som sjöingenjör.
 • Har ett genuint tekniskt intresse.
 • Behärskar engelska och svenska flytande, då båda språken kommuniceras internt och externt.
 • Har B-körkort.
 • Hanterar Word och Excel och är van vid digitala miljöer.
Det är meriterande om du har erfarenhet av:
 • Tekniskt arbete inom el, mekanik, automation och/eller hydraulik.
 • Erfarenhet/ intresse av programmering.
Vidare kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet och för att trivas i rollen tror vi att du som person uppskattar problemlösning och drivs av att utföra ett bra arbete med en hög servicenivå. Du planerar, strukturerar och levererar dina åtaganden med kunden i fokus och trivs i sociala sammanhang. Vi tror att du som söker är självgående, kommunikativ, samt har en driv i allt du gör, där du ständigt strävar efter utveckling.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från kund och vår sida är att du efter 6-12 månader blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid.
 • Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
 • Placering: Ortsoberoende.
 • Rekryteringsansvarig: Elin Samuelsson.
 • Lön: Fast månadslön, samt ersättning vid övertid och resande.
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 juni 2023 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare