Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Quality Assurance inom Medtech och Lifescience!

Ansök nu
Har du något års arbetslivserfarenhet från medtech, lifescience eller processindustrin och vill ta nästa steg i en roll som Quality Assurance? Nu söker vi dig som vill bli en del av ett snabbväxande konsultbolag, där du får möjlighet att arbeta med varierande projekt!

OM TJÄNSTEN:
Friday söker för kunds räkning en Quality Assurance. Vår kund är ett snabbväxande konsultbolag som erbjuder helhetslösningar inom bland annat process-, medtech och life science. Då de nu växer är de i behov av förstärkning av nya medarbetare som vill vara med på en spännande resa tillsammans med dem. Vår kund garanterar sina anställda en dynamisk arbetsplats med en nytänkande kultur och en familjär stämning.

I tjänsten som Quality Assurance kommer du att Inledningsvis få en gedigen upplärning där du kommer att arbeta nära en senior kollega för att växa in i rollen på bästa sätt. Rollen innebär vidare en bred variation av arbetsuppgifter där du kommer att få arbeta med olika delprojekt på förfrågan av kund.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Föra dokumentation och rapporter
 • Kvalitetssäkring
 • GAP-analyser
 • Projektledning
 • Validering- och design
 • Kundbesök
Varje projekt innefattar olika arbetsuppgifter beroende på vad kunden efterfrågar. Därmed behöver du vara flexibel i din livssituation då det kan förekomma längre resor runt om i Sverige då vissa kunder förväntar sig att teamet arbetar på plats hos dem.

VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en eftergymnasial utbildning inom kemi, bioteknik, medicinteknik eller likvärdigt område.
 • Har möjlighet att resa i tjänst vid behov.
 • Innehar B-körkort.
 • Är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift då språken kommuniceras i det dagliga arbetet.
Det är inget krav, men meriterande om du:
 • Har erfarenhet av att arbeta med ISO-standarder.
Stor vikt kommer vidare att läggas vid personlig lämplighet där vi som person tror att du är kommunikativ och relationsbyggande. Du trivs att jobba i en bred roll där du kommer att erhålla olika ansvarsområden. Du är även analytisk, noggrann och strukturerad. Vidare ser vi att du är initiativtagande samt besitter en god samarbetsförmåga.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början vara anställd av Friday. Ambitionen från kund och vår sida är att du efter uppdragsperioden blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående/Enligt överrenskommelse
 • Placering: Göteborg
 • Kontaktperson: Sophie Tisell
 • Lön: Fast månadslön
Ansökan genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufas.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 okt. 2023 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare