Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Onsite Tekniker Till Välkänt Bolag!

Ansök nu
Är du intresserad av teknik, är lösningsfokuserad och kan leverera support på hög nivå? Vill du jobba i ett ödmjukt och prestigelöst team med spännande utmaningar? Då har du nu chansen att vara en del av ett stort bolag som utvecklas och fortsätter växa dagligen. Du är välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten:
Friday söker för kunds räkning en IT-intresserad och kommunikativ onsite tekniker till deras supportteam. På kontoret vid Masthuggskajen arbetar du i ett stort team där du och fyra kollegor samarbetar dagligen med företagets IT-support ärenden. Gruppen består av både juniora och seniora kollegor där du har stora chanser att utvecklas. Koncernen är ett av Sveriges största familjeägda företag. Idag verkar de inom en rad sektorer och branscher, vilka alla stöttas av 120 medarbetare från företagets IT-team dagligen.

Som person behöver du trivas i miljöer där du arbetar både självständigt och i team.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • On-site support & telefonsupport
 • Support av mjukvara & hårdvara av exempelvis laptops, printers och mobiltelefoner
 • Delta i projektuppdrag
 • Servicebesök off-site
Vi söker dig som:
 • Besitter erfarenhet inom IT-/Teknisk support
 • Har starkt intresse för IT-/teknik
 • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
 • Har erfarenhet av att arbeta med Office365
 • Har B-körkort
Det är meriterande men inget krav om du har en eftergymnasial utbildning.

Utöver det kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet. För att passa hos kunden krävs att du är flexibel, driven och konsultmässig samt att du är öppen som person. Du gillar att jobba i team, har god kommunikativ förmåga och har lätt att anpassa retoriken efter personen du pratar med!

Om anställningen:
Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd hos oss på Friday med möjlighet till överrekrytering till kund.

Övrig info:
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Centrala Göteborg
 • Kontaktuppgifter: Gabriella Bergström, gabriella@friday.se
 • Lön: Månadslön
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Om Friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
24 juli 2023 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare